Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΩΝΙΖΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ!

Την 11 η Σεπτεμβρίου και λίγες μέρες πριν την διεξαγωγή των εθνικών εκλογών, σε… περιοδεία σε Ξάνθη και Κομοτηνή προέβη ο Τούρκος πρέσβης ...


Την 11η Σεπτεμβρίου και λίγες μέρες πριν την διεξαγωγή των εθνικών εκλογών, σε… περιοδεία σε Ξάνθη και Κομοτηνή προέβη ο Τούρκος πρέσβης στην Αθήνα! Το τι μπορεί να σημαίνει μια τέτοια κίνηση ο καθένας είναι σε θέση να βγάλει τα συμπεράσματά του. Και για να μην βγουν «ορισμένοι» και μιλήσουν περί τυχαίου περιστατικού, έχει και η… τύχη τα όριά της. Μπορεί ο Τούρκος πρέσβης να βρέθηκε στη Θράκη ΜΑΣ για το ετήσιο μνημόσυνο του ψευτομουφτή Ξάνθης, Αγγά (που βρίσκεται πλέον στις αγκάλες του Αλλάχ), αλλά την περιοδεία τι την ήθελε; Γιατί δεν πήρε το αεροπλάνο να επιστρέψει στην υπηρεσία και τα καθήκοντά του; Εκτός και αν εκεί που πήγε πάλι για λόγους… υπηρεσιακούς περιόδευσε!

Στην είσοδο του μουσουλμανικού νεκροταφείου Ξάνθης βρέθηκαν όλοι οι «ηγέτες» της μουσουλμανικής μειονότητας, υποψήφιοι βουλευτές, απλός κόσμος και φυσικά ο εξ Αθηνών Τούρκος πρέσβης, προκειμένου να παραστούν στο ετήσιο μνημόσυνο του Μεχμέτ Εμίν Αγγά. Οι διοργανωτές, περίμεναν να μετατραπεί το μνημόσυνο σε πανηγυρική προεκλογική φιέστα (με τόσους υποψηφίους!), αλλά για ακόμη μια φορά απογοητεύτηκαν αφού η πλειοψηφία των μουσουλμάνων τους γύρισε την πλάτη, αρνούμενη να γίνει πιόνι στα χέρια του προξενείου. Από το μνημόσυνο δεν θα μπορούσαν να λείπουν ο γενικός πρόξενος της Κομοτηνής, ο «επίσημος» δημοσιογράφος της μειονότητας Ντεντέ, αλλά και αρκετοί Τούρκοι δημοσιογράφοι που είχαν έρθει για να καλύψουν το γεγονός. Παρόντες και όλοι οι ψευτομουφτήδες!

Προκλητική πάντως ήταν η παρουσία και η «περιοδεία» του πρέσβη της Τουρκίας, Ταχσίν Μπουρτζούογλου. Για όσους δεν θυμούνται ο Τούρκος πρέσβης ήταν υπεύθυνος μέχρι και πριν από δυο χρόνια, της Διεύθυνσης Μέσης Ανατολής στο τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών! Με την συνοδεία λοιπόν των «ηγετών» (που είχαν κανονίσει και το… πρόγραμμα, δηλαδή τις επισκέψεις του Τούρκου πρέσβη) βρέθηκε σε εγκαίνια… γκαράζ, σε σύσκεψη μειονοτικών στο γραφείο του ψευτομουφτή της Ξάνθης, στα γραφεία της γνωστής νεολαίας (που επιμένει και αυτή να χρησιμοποιεί τον όρο «τουρκικής»), σε άλλη σύσκεψη της «Συμβουλευτικής» που έγινε σε ξενοδοχείο. Εκεί μάλιστα έγινε μια εκτενέστατη συζήτηση σχετικά με τις εκλογές, το πώς ακριβώς θα κινηθεί η μειονότητα και ποιους θα… υποστηρίξει. Και όλες αυτές οι επισκέψεις του Τούρκου πρέσβη έγιναν και στην Κομοτηνή και στην Ξάνθη! Βαρύτατο και φορτωμένο το πρόγραμμά του. Είμαστε σίγουροι ότι η Άγκυρα όλο και κάτι παραπάνω θα του δώσει σαν υπερωρίες, αφού είναι γνωστό ότι η Τουρκία αμείβει πλουσιοπάροχα όσους την υπηρετούν πιστά. Και πείτε μας, δεν αντιλαμβάνονται οι πολιτικάντηδες τι είδους κίνδυνοι να μας απειλούν; Τόσο γαϊδούρια είναι ή μήπως υπάρχει και δόλος; Γιατί στην πρώτη περίπτωση υπάρχει η λύση του… σαμαριού. Στη δεύτερη η λύση ακούει στο όνομα… Γουδί!

1 σχόλιο

  1. Ωμή επέμβαση της Τουρκίας στα εσωτερικά της χώρας μας. Ανύπαρκτο το ελληνικό κράτος. Ευτυχώς που δεν εξελέγη ο ένας "γκρίζος λύκος", ο Χατζή Ιμπράμ, υποψήφιος στον Ν. Ξάνθης με την ΝΔ, για τον οποίο η Άγκυρα (ή η Αθήνα;) είχε οργανώσει πανστρατιά στην Θράκη (με ανοχή, ή με ΣΥΜΠΡΑΞΗ της κυβέρνησης;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.