Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ...

Ποιοι έστησαν τον αντάρτικο... Κάποιοι πραγματικά κακοπροαίρετοι νομίζουν ότι από την ώρα που θα πάρουν την εφημερίδα μας από το περίπτερο μ...

Ποιοι έστησαν τον αντάρτικο...

Κάποιοι πραγματικά κακοπροαίρετοι νομίζουν ότι από την ώρα που θα πάρουν την εφημερίδα μας από το περίπτερο μέχρι την ώρα που θα φτάσουν στο σπίτι τους, αν δεν έχουν συμβεί αυτά που λέμε, ε... τότε λέμε παραμύθια. Ούτε θέλουν ούτε μπορούν να αντιληφθούν την πραγματικότητα και είμαστε βέβαιοι ότι κακοπροαίρετοι θα παραμένουν ακόμη και όταν η δικαίωμαση μας είναι σχεδόν ακαριαία. Όπως ακριβώς συνέβη και με την περίπτωση της επίθεσης που δέχτηκε η Πατρίδα μας τις τελευταίες ημέρες. Διαβάστε ενδεικτικά τι αποκαλύπταμε και πως προειδοποιούσαμε για αυτό που θα επακολουθήσει. Το παρακάτω κείμενο με πρωτοσέλιδη μάλιστα επισήμανση είναι από το φύλλο 298 του "Στόχου" της 9ης Αυγούστου του 2007, δηλαδή μόλις 15 ημέρες πριν την εκδήλωση του επιχειρησιακού σχεδίου των Ουτσεκάδων. Σημειώνουμε ότι στο αυριανό φύλλο του "ΣΤΟΧΟΥ" επιφυλάσουμε μιά μεγάλη έκπληξη που αφορά την συμβολή της εφημερίδας μας αλλά και των διαδικτυακών τόπων WWW.STOXOS.GR και WWW.GREEKALERT.COM (ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ) στην εξάρθρωση εχθρικού κλιμακίου από Ευρωπαϊκή αστυνομική δύναμη και τον περιορισμό της εχθρικής δραστηριότητας τις τελευταίες ημέρες.


(Εφημερίδα "Στόχος" 298 9/8/07) ΜΙΤ- ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΠ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ

Ξηλώστε τους ανίκανους που άφησαν εκτεθειμένη τη χώρα. Χρόνια φωνάζει ο "Στόχος" για το ποιοι ευθύνονται για πολλές πυρκαγιές στην Ελλάδα. Πλην όμως οι… μυστικοί μας πράκτορες δεν… προλαβαίνουν να ασχοληθούν σοβαρά με το θέμα. Έχουν άλλες προτεραιότητες. Είναι επιφορτισμένοι με τα συνδικαλιστικά τους προβλήματα και τις δημόσιες δεξιώσεις που οργανώνουν και συμμετέχουν για να αποδείξουν πόσο… μυστικοί πράκτορες είναι! Πλαστήρας που χρειάζεται... Πάλι καλά που έστω και τώρα, κατόπιν εορτής, κλιμάκια της ΕΥΠ ερευνούν σε όλη τη χώρα για τον εντοπισμό εμπρηστών που σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες συνδέονται με ξένες μυστικές υπηρεσίες. Και δεν αναφερόμαστε σε όλες τις πυρκαγιές που έπληξαν τη χώρα. Διότι πράγματι κάποιες φωτιές είχαν ως αιτία την επιπολαιότητα, κάποιων αγροτών ή κάποιων διερχομένων που βλακωδώς πέταξαν τα αναμμένα αποτσίγαρα παράπλευρα των δρόμων, και κάποιων οικοπεδοφάγων που εδώ και χρόνια εκμεταλλεύονται την ανυπαρξία της Πολιτείας και επωφελούνται σε βάρος των Ελλήνων, κακοποιώντας το περιβάλλον.

Αναφερόμαστε όμως σε κάποιες πυρκαγιές ύποπτες, που εδώ και χρόνια συστηματικά ως εμπρηστές φέρονται ξένες μυστικές υπηρεσίες. Και κατά καιρούς δεν είχαμε απλώς ενδείξεις περί αυτού, αλλά αδιαμφισβήτητες αποδείξεις.

ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ
ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΙΕΣ

Πολλές φορές το έχει γράψει ο "Στόχος" το συγκεκριμένο συμβάν και εφιστούσαμε την προσοχή στους αρμόδιους, που δυστυχώς ενδιαφέρονται πρωτίστως για τον συνδικαλισμό και τα κόμματα- να έχουν τα μάτια τους ορθάνοικτα. Έχουμε λοιπόν γράψει πάμπολλες φορές ότι στις 12 Αυγούστου το 1983 συνελήφθη από τον δασοφύλακα Κλωμαντίρη Παναγιώτη ο Εβραίος Παβέλ Τζερτίνωβ, ο οποίος έβαζε φωτιά σε δάσος της περιοχής Καπανδριτίου. Ο εμπρηστής κατά τη σύλληψή του παρουσίασε ψεύτικα στοιχεία, πλαστό διαβατήριο γερμανικό. Πλην όμως ο τότε διοικητής της ασφάλειας Ταξίαρχος Γ. Καρτωνάκης δεν επείσθη και μετά από έρευνες αποκαλύφθηκαν τα πραγματικά στοιχεία του δράστη και η ιδιότητά του, ως πράκτορα της Μοσάντ, ο οποίος όμως εργαζόταν και για λογαριασμό της ΜΙΤ!

Ακόμα, το 1986 συνελήφθη στην Μυτιλήνη να βάζει φωτιές στο δάσος Τούρκος αξιωματικός η οποίος ανήκε στους "Γκρίζους Λύκους". Ξέρετε τι έκαναν οι Έλληνες αρμόδιοι που τον συνέλαβαν. Τον έβαλαν στο πλοίο και τον… έστειλαν στην Τουρκία για να μην δυσαρεστήσουμε τους γείτονες. Παρόμοια περιστατικά είχαμε και τα επόμενα χρόνια. Υπάρχει μια δικαιολογία από τους… μυστικούς πράκτορες που αντιτάσσουν λέγοντας ότι αν κάνουμε σωστά τη δουλειά μας, θα βγει ο κάθε εθνικός χαφιές δημοσιογράφος, τύπου Τρελομάκη, να μας καταγγείλει. Υπόθεση Πακιστανών κλπ. Σκεφτείτε τι μυστικές υπηρεσίες έχουμε, που για τόσο σοβαρά θέματα υπάρχει διαρροή πληροφοριών και μάλιστα προς τους δημοσιογράφους. Και σκεφτείτε τι Κράτος είμαστε που επιτρέπει στον κάθε Εθνικό χαφιέ δημοσιογράφο να δημοσιεύει εθνικά απόρρητα. Διάτρητες και ανύπαρκτες οι μυστικές μας υπηρεσίες. Τι μέλλον θα έχει αυτός ο τόπος. Όταν οι υπηρεσίες πληροφοριών των κρατών θεωρούνται η σπονδυλική στήλη του Έθνους, δεν επιτρέπεται το τμήμα αυτό να νοσεί, διότι μοιραία θα οδηγήσει σε βαρύτατη αναπηρία τη χώρα. Ιστορικά αναφέρουμε ότι ο Μέγας Αλέξανδρος πέραν της καλής οργάνωσης που διέκρινε τα στρατεύματά του και της ανδρείας των στρατιωτών του, τις μάχες που έδινε τις κέρδιζε και για έναν επιπρόσθετο και πολύ σημαντικό λόγο. Το ότι διέθετε ένα άριστο δίκτυο πληροφοριών.

Δυστυχώς οι Νεοέλληνες όχι μόνο δεν παραδειγματίζονται από τον Μέγα Αλέξανδρο που έζησε πολλούς αιώνες πριν, αλλά απεναντίας κάποιοι εξυπνάκηδες απόγονοί του τον περιφρονούν και κάποιοι κουλτουριαρέοι για να φανούν σπουδαίου τον κατηγορούν ως κατακτητή κλπ. Αντίθετα, τον τιμούν οι ξένοι και κάποιοι όπως οι Γυφτοσκοπιανοί αυθαίρετα παρουσιάζονται και ως… απόγονοί του. Καημένη Ελλάδα να 'ξεραν τα παιδιά μας τι μέλλον τους ετοιμάζουμε εμείς οι ανεπρόκοποι, θα μας είχαν λυντσάρει αμέσως.

ΚΑΙ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ

Είναι κάτι που χρόνια γράφουμε και ξαναγράφουμε. Δυστυχώς ποιος μας ακούει και ποιος ενδιαφέρεται. Τους αφήνει τους αρμόδιους η καλοπέραση, να ασχοληθούν με τα εθνικά μας θέματα; Γράφουμε εδώ και χρόνια ότι οι Ουτσεκάδες με την συνδρομή της ΜΙΤ έχουν δημιουργήσει πάνω από 500 κρύπτες βάσεις επί ελληνικού εδάφους, που θα τις χρησιμοποιήσουν την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσουν γέφυρες, ηλεκτρικούς σταθμούς, εργοστάσια κλπ, στο εσωτερικό της χώρας. Έχουμε ακόμα γράψει ότι δυο χρόνια πριν τα αιματηρά γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Κοσσυφοπέδιο, οι Ουτσεκάδες επιδίδοντο συστηματικά στο να βάζουν φωτιές και να καίνε ορθόδοξα μοναστήρια και εκκλησίες. Αναρωτήθηκε σήμερα κάποιος αρμόδιος πόσες φωτιές πανελλαδικά ξεκίνησαν φέτος από περιοχές που βρίσκονται μοναστήρια; Υπενθυμίζουμε ότι το 2000 κάηκαν στην Ελλάδα 1.570.000 στρέμματα από πυρκαγιές. Φέτος, μέχρι τώρα, έχουν καεί περίπου 600.000 στρέμματα. Το ένα τρίτο περίπου σε σχέση με το 2000. Η αναλογία όμως όσον αφορά στις πυρκαγιές στα μοναστήρια είναι δυσανάλογες. Συνεργοί στον εμπρησμό της χώρας είναι η κυβέρνηση, ο λαός, η ΕΥΠ που άλλοι λόγω αδιαφορίας, ανικανότητας ή σκοπιμότητας ανέχονται τους εμπρηστές να κάψουν την Πατρίδα μας και να την παραδώσουν στους ξένους, όπως παρέδωσαν πολλές από τις ακτές μας. Ενδεικτικό του πόσο ευθύνονται οι πολιτικάντηδες είναι δημοσίευμα της εφημερίδας "ΠΑΡΟΝ" που στη σελίδα 12 στην έκδοση 5/8/2007 γράφει: 15 πυροσβεστικά οχήματα είναι άχρηστα και σαπίζουν στα γκαράζ. Αγοράστηκαν επί Σημίτη με δωρεά Νιάρχου.
Εμείς τι να πούμε, παρά μόνο… Ελλάδα καληνύχτα! Και καλό ύπνο συνδικαλιστές της ΕΥΠ!!!

12 σχόλια

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να παs να πηδηχτειs ρε ανωνυμε καραγκιοζη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ
    ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ. ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΓΑΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΜΕΡΑΝΕ.ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙ ΟΠΛΩΝ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ. ΠΛΕΟΝ, ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΠΥΡΑΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΩΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ.

    ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΕΥΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟΝ Α'ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ Β'ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΕΥΑΝ ΑΛΛΑ
    ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ.

    ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ
    ΚΑΙ ΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ
    ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.
    ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΞΗΡΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΙΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΧΘΡΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ.

    ΜΕ ΤΗ ΔΟΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
    ΠΩΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ?
    ΜΕ ΥΠΕΡΒΑΡΑ 18ΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ?

    ΓΙΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

    ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ:ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ,ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ
    ΕΟΚ,ΔΙΑΛΥΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΣΚΟΠΙΑ:ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΣΤΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ 1000 ΑΝΔΡΩΝ. ΑΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.

    ΑΛΒΑΝΙΑ:ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΣΤΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΟΚ

    TOYΡΚΙΑ: ΣΤΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΟΚ.


    ΜΗΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ?
    ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ?
    ΜΗΠΩΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΜΙΖΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ?

    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.
    ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΙΔΕΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
    ΑΜΑ ,ΤΟ ΙΡΑΚ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΤΑΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΓΓΙΖΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.

    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λες "Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ
    ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ. ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΓΑΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΜΕΡΑΝΕ.ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙ ΟΠΛΩΝ."
    Η θητεία δεν πρέπει να καταργηθεί αλλά θα πρέπει οι στρατιώτες να λαμβάνουν ουσιαστική και αποτελεσματική εκπαίδευση ώστε να καταστούν ικανοί να αντιμετωπίσουν τον εχθρό στο πεδίο της μάχης.

    Λες "ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ. ΠΛΕΟΝ, ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΠΥΡΑΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΩΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ."
    Κάνεις τεράστιο λάθος. Οι πόλεμοι που στους οποίους είναι πιθανό να εμπλακεί η Ελλάδα δεν έχουν μεγάλη σχέση με πολέμους τύπου Ιράκ και Αφγανιστάν. Τα πυραυλικά συστήματα και τα αεροπλάνα σίγουρα παίζουν ρόλο. Η Ελλάδα όμως έχει σύνορα να προστατέψει και δεν νομίζω να πιστεύεις ότι μια εισβολή συμβατικού τύπου από τον Έβρο, μια απόβαση σε ελληνικά νησιά, μια διείσδυση παραστρατιωτικής ομάδας στην Ήπειρο μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο με πυραύλους και αεροπλάνα.

    Λες "ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΞΗΡΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΙΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΧΘΡΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ."
    Η λύση σε αυτό είναι οι γρήγορες μηχανοκίνητες μεραρχίες και ταξιαρχίες πεζικού και οι ειδικές ευέλικτες μονάδες (όπως η 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία πεζικού).

    Λες "ΑΛΒΑΝΙΑ:ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΣΤΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΟΚ." Ο κίνδυνος δεν προέρχεται τόσο από τις συμβατικές ένοπλες δυνάμεις του αλβανικού κράτους όσο από παραστρατιωτικές δυνάμεις αλβανών. Το επιχείρημα ότι ο επίσημος αλβανικός στρατός είναι ανίσχυρος δεν λέει κάτι. Υπάρχουν παραστρατιωτικά δίκτυα αλβανών, με ισχυρές πηγές χρηματοδότησης, που δυνητικά μπορεί να αποτελέσουν κίνδυνο (καθόλου αμελητέο).

    Λες "TOYΡΚΙΑ: ΣΤΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΟΚ." Η Τουρκία κάνει αιτήσεις εισδοχής στην Ευρωπαϊκή Ένωση από την δεκαετία του 60. Αυτό δεν την έχει εμποδίσει να ασκεί ταυτόχρονα επεκτατική πολιτική. Και δεν πιστεύω να νομίζεις ότι η Τουρκία θα σκεφτεί πρώτα τις όποιες υποχρεώσεις της προς διεθνείς οργανισμούς και έπειτα τα εθνικά της συμφέροντα.

    Λες "ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.
    ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΙΔΕΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ." Ο πόλεμος είναι μόνιμο χαρακτηριστικό του διεθνούς συστήματος. Ένα κράτος αν θέλει να επιβιώσει απαιτείται, μεταξύ άλλων φυσικά, ένας ισχυρός, αξιόμαχος, και αποτελεσματικός στρατός.

    Λες "ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ."
    Καλό είναι η Ελλάδα να αποκτήσει ισχυρό στρατό, αξιόπιστη δύναμη αποτροπής, ώστε οι επεκτατικές βλέψεις του οποιουδήποτε να αναστέλλονται. Και όταν ο πόλεμος δεν μπορεί να αποφευχθεί να μπορεί η Ελλάδα να αποκρούσει την επίθεση.

    Δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οταν οι τουρκοι ερθουν να σου δειξουν τι σημαινει οθωμανικο,εσυ πες τους για Ε.Ε.- και τοτε θα τρομοκρατηθουν και θα φυγουν τρεχοντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπραβο Συναγωνιστές
    taxono.blogspot.com
    eklogeslaos.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.