Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ!

Μπορεί οι πολιτικοί που διαχειρίζονται τα οικονομικά της Πατρίδας μας να δίνουν σύνταξη ΟΓΑ στους αγρότες μόνο 230 ευρώ το μήνα και μάλιστα ...

Μπορεί οι πολιτικοί που διαχειρίζονται τα οικονομικά της Πατρίδας μας να δίνουν σύνταξη ΟΓΑ στους αγρότες μόνο 230 ευρώ το μήνα και μάλιστα σε άνδρες που πολέμησαν το 1940-41 τους Γερμανοϊταλούς και το 1946-49 τον κομμουνιστικό στρατό, αλλά χρήματα για ξένες χώρες με το Ελληνικό Σχέδιο Οικονομικής Ανασυγκρότησης των Βαλκανίων (ΕΣΟΑΒ) διαθέτουν άφθονα!
Ακούσαμε ότι θα διαθέσουμε 10 εκατομμύρια ευρώ για το τμήμα εκτός Ελλάδος του αυτοκινητόδρομου Θεσσαλονίκη- Σκόπια- Βελιγράδι- Αυστρία. Υπογράψαμε επίσης συμφωνία για την κατασκευή δεύτερης στον Έβρο ποταμό. Γιατί; Είναι απαραίτητη; Όπως ξέρουμε οδικώς μπαίνουμε στην Τουρκία από την γέφυρα των Κήπων (επί του Έβρου ποταμού) και από το χωριό Καστανιές Ορεστιάδας όπου έχουμε χερσαία σύνορα με τους Τούρκους. Όσοι έχουμε πάει στην Κωνσταντινούπολη ή έχουν υπηρετήσει στην περιοχή Κήπων- Πέπλου έχουν δει ότι δεν υπάρχει μεγάλη κυκλοφορία στη γέφυρα, που να δικαιολογεί και δεύτερη γέφυρα. Μας περισσεύουν λοιπόν χρήματα; Μόνο για τις συντάξεις του ΟΓΑ και τις περισσότερες συντάξεις, ΙΚΑ, ΤΣΑ κλπ που είναι συντάξεις πείνας δεν υπάρχουν χρήματα, αφού οι πολιτικάντηδες τα σπαταλάνε αλλού. Ούτε που βάζουν τις υπογραφές τους δεν ξέρουν οι πρασινοκοκκινομπλέ!

Στόχος αρ. φ 263 (1061)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.