Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΕΜΙΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΟΠΛΑ ΟΥΤΣΕΚΑΔΩΝ

“ΧΑΘΗΚΑΝ” ΔΥΟ ΣΤΑΓΕΡ ΜΕ ΟΠΛΙΣΜΟ ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ! Χρόνια ολόκληρα γράφει και ξαναγράφει ο “Στόχος” γι...

“ΧΑΘΗΚΑΝ” ΔΥΟ ΣΤΑΓΕΡ ΜΕ ΟΠΛΙΣΜΟ ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!

Χρόνια ολόκληρα γράφει και ξαναγράφει ο “Στόχος” για τις κρυψώνες που έχουν δημιουργήσει οι “κακόμοιροι μετανάστες” εξ Αλβανίας-Ουτσεκάδες στην πραγματικότητα-μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα, καθώς και για την είσοδο μεγάλων φορτίων παράνομων όπλων, που έχουν για παραλήπτες τους ίδιους κύκλους που ετοιμάζονται για το μεγάλο “χτύπημα”. Φυσικά τα στοιχεία της εφημερίδας σας, τα οποία παρουσιάζει επί σειρά ετών κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου, από το σινάφι της εγχώριας θολοκουλτούρας θεωρούνταν... υπερβολές για να μην τους χαλάει η πολυπολιτισμική σούπα, εις βάρος όμως των Εθνικών μας θεμάτων και ακόμη και της ίδιας της Εθνικής μας Ασφάλειας. Άλλωστε το πρόσφατο παράδειγμα του Κοσσυφοπεδίου θα έπρεπε να έχει παραδειγματίσει όλους αυτούς τους “παραμορφωμένους” ειδικούς, που δεν ανησύχησαν ούτε καν όταν οι Αμερικανοί άρχισαν να διαρρέουν πληροφορίες για τα σχέδιά τους περί Βαλκανίων. Ούτε καν όταν πριν μερικές μέρες υψηλόβαθμος αμερικανός αξιωματούχος έκανε ανοιχτά λόγο για την ύπαρξη “τουρκικής μειονότητας”, προωθώντας την τεχνητή δημιουργία μειονοτήτων για να διαλύσουν τα εθνικά κράτη, όπως ακριβώς συνέβη και με την Γιουγκοσλαβία. Ως αιχμή του δόρατος για την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων χρησιμοποιούνται οι Αλβανοί, που δεν έχουν σταματήσει στιγμή τα περί “Μεγάλης Αλβανίας”, εξυπηρετώντας ουσιαστικά τα συμφέροντα ξένων κέντρων. Δυστυχώς όμως οι δικοί μας πάτησαν για τα καλά την μπανανόφλουδα, αφού τα όσα συνέβη-σαν στο Κοσσυφοπέδιο από το ένα αυτί μπήκαν και από το άλλο βγήκαν. Δεκάδες φορές έχουμε αναφερθεί στην ύπαρξη κρυψώνων παράνομων όπλων εξ Αλβανίας, τα οποία μεταφέρουν απο τα σύνορα παράνομα Αλβανοί Ουτσεκάδες.

“Εξαφανίστηκαν” δυο Στάγερ!

Μόνο ο διάσημος μάγος Κόπερφιλντ, που βρισκόταν πριν λίγο διάστημα στη χώρα μας, θα μπορούσε να εξαφανίσει δυο στάγερ με όπλα! Τα δυο φορτηγά πέρασαν τα ελληνικά σύνορα, με προορισμό την Βουλγαρία, γεμάτα οπλισμό. Κατά μια περίεργη όμως σύμπτωση τα στάγερ... χάθηκαν μέσα στο ελληνικό έδαφος! Δημιουργώντας κατάσταση συναγερμού στις ελληνικές υπηρεσίες, που ψάχνουν να βρουν τα στάγερ!

Και σε αυτή τη διάσταση έρχονται να προστεθούν και κάποιες άλλες, αποκλειστικές πληροφορίες του “Στόχου”. Αληθεύει ότι πριν λίγο διάστημα στην Αυλώνα δολοφονήθηκαν 4 Βορειοηπειρωτόπουλα; Και ότι δράστης πολλών δολοφονιών και άλλων τρομοκρατικών ενεργειών είναι κάποιος Νετζίπ; Αληθεύει ότι στο Παγκράτι, σε περίπτερο (!), εμφανίζεται ως... επιχειρηματίας περιπτερούχος Ουτσεκάς, ξυρισμένος και φορώντας αμπέχονο του UCK με τα διακριτικά μάλιστα του αξιωματικού;
Σύμφωνα με πηγές του “Στόχου” στον Χολαργό δραστηριοποιείται κλιμάκιο Ουτσεκάδων, με οργανωτή τον Σ.Μ. (τα πλήρη στοιχεία του είναι στην διάθεσή μας) που χρησιμοποιεί το ελληνικό όνομα “Ηλίας” και έχει σχέσεις με συμπατριώτες του στο Φιέρι, απο όπου και συντονίζουν τις επόμενες ενέργειές τους. Ο ίδιος άνθρωπος μαζεύει Αλβανούς σε όλα τα βόρεια προάστια και μάλιστα κάνει λόγο για “θερμό Δεκέμβριο”, εν μέσω δηλαδή των εορτών των Χριστουγέννων!

Ασχολείται κανένας από τις “υπηρεσίες” με τα σοβαρότατα αυτά ζητήματα ή έχουν άλλες... ασχολίες; Οι εχθροί μας, μας ετοιμάζουν μεγάλες περιπέτειες και εμείς, ως κλασικό παράδειγμα μαζοχιστικής συμπεριφοράς, ασχολούμαστε με τον “ανθρωπισμό”, θεωρώντας πως οι λαθρομετανάστες που νομιμοποιούνται διαρκώς έχουν έρθει στην Ελλάδα για να φάνε ένα κομμάτι ψωμί! Η πλειοψηφία όσων κατέφθασαν και εξακολουθούν να έρχονται στην πατρίδα μας, ειδικά από την Αλβανία (που τους έχουν δώσει μάλιστα και Δελτίο Ομογενούς) είναι άκρως επικίνδυνοι. Να πάρουν σοβαρά αυτά τα θέματα, για να μην έχουμε τα χειρότερα!

Στόχος αρ.φ 262 (1060)

2 σχόλια

  1. Ο UCC ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

    Απορρητη εκθεση της ΕΥΠ που φαινεται πως "διερρευσε" στο Τυπο τον Οκτωβριο του 2005 (εφημεριδα "ΤΟ ΠΑΡΟΝ", περιοδικο "ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ") αναφερει την υπαρξη και δραστηριοποιηση της αλβανικης τρομοκρατικης οργανωσης UCC στην Ελλαδα!
    Συγκεκριμενα, αναφερει πως δημιουργηθηκε το 1999 κατα τη ΝΑΤΟικη επιθεση στη Γιουγκοσλαβια, με εκπαιδευση που τους παρειχαν οι αμερικανικες ειδικες δυναμεις. Τα μελη του που βρισκονται στην Ελλαδα ειναι οργανωμενα σε 5μελεις και 10μελεις ομαδες. Σε τακτα χρονικα διαστηματα πραγματοποιουνται μυστικες συναντησεις των πυρηνων, οι οποιοι δεχονται διαταγες απο το επιχειρησιακο τους κεντρο, που εδρευει στη βορειο Αλβανια. Επισημαινεται πως ο κυριος οπλισμος τους (τυφεκια, οπλοπολυβολα, χειροβομβιδες, εκρηκτικα κτλ) βρισκεται ηδη στην Ελλαδα σε διαφορες μυστικες κρυπτες.
    Ηδη οι αρχες εχουν ζητησει την αρση του απορρητου για τις τηλεφωνικες συνδιαλεξεις 150 αλβανων που ζουν και εργαζονται παρανομα ή "νομιμα" στην Πατριδα μας. Οι ομαδες αυτες εχουν σκοπο τη διεξαγωγη ανταρτοπολεμου στη ΒΔ Ελλαδα με χτυπηματα σε εγκαταστασεις στρατηγικης σημασιας (ηλεκτρισμου, τηλεπικοινωνιων κλπ) καθως και σε επιχειρησεις ψυχολογικου πολεμου, προκειμενου να στραφουν εδω τα βλεμματα της διεθνους κοινης γνωμης. Η δηλωση Μπερνς προ ημερων πως η Ελλας "καταπιεζει τις μειονοτητες της" μονο τυχαια δεν ειναι. Ας ειμαστε ετοιμοι για καθε ενδεχομενο. Ισως ηρθε η ωρα τα αλβανικα σκουληκια να εχουν μερικες ευχαριστες γνωριμιες, με τους Ελληνες Καταδρομεις, ας πουμε...

    Το Νοεμβριο του 2005 η εφημερίδα των Τιράνων Express είχε αναφέρει σε δημοσίευμά της, με τίτλο «Ο Μπερίσα ζητά να κηρυχθούν ως «μειονότητα» οι μετανάστες», οτι στις εργασίες της 26ης συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Οικονομικής Συνεργασίας του Ευξείνου Πόντου, ο Σαλί Μπερίσα είχε ζητησει να χαρακτηριστούν «μειονότητα» οι αλβανοί μετανάστες που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό. Η εφημερίδα αναφέρει επίσης ότι ο αλβανός πρωθυπουργός είπε ότι «το πρόβλημα της μετανάστευσης θα λυθεί μόνον όταν οι μετανάστες κερδίσουν όλα τα δικαιώματα των μειονοτήτων που τους ανήκουν στις χώρες στις οποίες ζουν και εργάζονται. Κανείς δεν μπορεί να πει στους εκατομμύρια μετανάστες που βρίσκονται σε διάφορες χώρες ότι δεν αξίζουν να θεωρηθούν μειονότητες».
    Η εφημερίδα επισημαίνει με αφορμή τις δηλώσεις αυτές ότι φαίνεται πως ο αλβανός πρωθυπουργός ετοιμάζεται να ανοίξει μία νέα συζήτηση με τις γειτονικές χώρες στις οποίες ζουν και εργάζονται πολλοί Αλβανοί.

    Για ποιον χτυπάει η καμπάνα;;;
    ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΣ ΞΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ.
    ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θεσπιέα, τα πράγματα είναι αρκούντως ανησυχητικά. Αρκεί να σου αναφέρω την καταστροφή του υποσταθμού της ΔΕΗ πριν 3 χρόνια στην Θεσπρωτία, την οποία υποβάθμισαν τα Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης.

    Αλλά και εδώ στην Αθήνα τα πράγματα δεν είναι καλλίτερα. Ξέρω ότι πολλοί από τους δήθεν αθώους και φιλήσυχους οικογενειάρχες οπλοφορούν. Σκεφτείτε τι έχει να γίνει σε έκτακτες καταστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.