Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι τούρκοι φοβούνται ΑΠΟΒΑΣΗ στη Μικρασία...;;; Τουρκικά ΜΜΕ: «Η Ελλάδα στέλνει χιλιάδες Στρατιώτες απέναντι από τις ακτές μας»...

«Θωρακίζονται» Αιγαίο και Έβρος καθώς το ΓΕΕΘΑ έχει θέσει ήδη σε λειτουργία τις αλλαγές που προβλέπει το σχέδιο της αναδιοργάνωσης των...



«Θωρακίζονται» Αιγαίο και Έβρος καθώς το ΓΕΕΘΑ έχει θέσει ήδη σε λειτουργία τις αλλαγές που προβλέπει το σχέδιο της αναδιοργάνωσης των ΕΔ που «τρέχει» ήδη, ενώ τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν πως "ο Έλληνας υπουργός Άμυνας στέλνει χιλιάδες στρατιώτες απέναντι απο τς τουρκικές ακτές."




Πρόκειται για μια απόφαση η οποία έχει ληφθεί και αρκετό διάστημα και τώρα υλοποιείται και δεν συνδέεται με την πρόσφατη τουρκική επιθετικότητα, αν και οι παραλληλισμοί είναι εύλογοι.




Έβρος και νησιά πρόκειται να ενισχυθούν με 7.000 μόνιμο προσωπικό και οπλίτες (3.500 στην ΑΣΔΕΝ και άλλοι τόσοι στον Έβρο στο Δ΄ΣΣ) όπως εξήγγειλε εχθές ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Η «ένεση» αυτή των μονάδων με νέο προσωπικό είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία, εξαιτίας της λειψανδρίας η οποία μαστίζει τις ΕΔ γενικότερα.

Στο μεταξύ τα τουρκικά ΜΜΕ κρατούν ψηλά το θέμα της ενίσχυσης των νησιών και του Έβρου λέγοντας πως «ο Π.Καμμένος στέλνει στρατό στα νησιά κοντά στις τουρκικές ακτές»

«Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας είπε πως 7.000 στρατιώτες θα μετακινηθούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στη διασυνοριακή γραμμή στην βορειοανατολική Ελλάδα, εν μέσω έντασης με την Τουρκία», αναφέρει μεταξύ άλλων το τουρκικό δημοσίευμα.

Το ΥΠΕΘΑ από την πλευρά του τονίζει ότι «η όποια μεταφορά προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων εντάσσεται στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσής τους που ξεκίνησε πριν ένα χρόνο και συνεχίζεται σε βάθος χρόνου.»




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.