Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αυτόν σας παρουσίαζαν ως Φιλέλληνα...!!! Επίδειξη ΠΑΝΣΛΑΒΙΣΜΟΥ και ανθελληνική ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΝΤΟΥΓΚΙΝ από τα Σκόπια «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ»!

ΜΙΑ ΑΠΟΚΛΑΥΨΗ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ" ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ... Ο ΝΤΟΥΓΚΙΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟ...


ΜΙΑ ΑΠΟΚΛΑΥΨΗ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ" ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ... Ο ΝΤΟΥΓΚΙΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΩΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ ΚΙ ΕΝΩ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΚΟΛΕΓΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΥΑΝΟΥΣ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ: 




Δυστυχώς δεν υπάρχει φορά που ο "Στόχος" (εδώ και δεκαετίες) να μην επιβεβαιώνεται για τα όσα γράφει και μάλιστα πριν ακόμη στεγνώσει το μελάνι. Με την επίσπευση της αγοράς των τούρκων των S400 από την Ρωσία, διαβάστε τι γράφαμε την περασμένη βδομάδα για να καταλάβετε τι ακριβώς συμβαίνει και πως διαχρονικά εργάζεται αδιάκοπα η σλάβικη προπαγάνδα:




Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται πανηγυρικά ο «Στόχος» για τον ρόλο και της σύγχρονης Ρωσίας και του Πούτιν στο Σκοπιανό, που συνεχίζει αμείωτα την ιδέα του Πανσλαβισμού σε βάρος της Ελλάδας!

Η νέα, τεράστια ρωσική πρόκληση, έρχεται από τον ίδιο τον υπ. αριθ. 1 σύμβουλο του Πούτιν, τον Καθηγητή Κοινωνιολογίας και Γεωπολιτικής του Πανεπιστημίου Λομονοσόφ Μόσχας, Αλεξάντερ Ντούγκιν, ο οποίος βρέθηκε το Σάββατο που μας πέρασε (δηλαδή στις 3 Μαρτίου) στα Σκόπια, προσκαλεσμένος κόμματος που φέρει την προκλητική ονομασία "Μοναδική Μακεδονία" και έχει ως σύμβολό του και τον "Ήλιο της Βεργίνας"! Η εκδήλωση είχε ως θέμα της τις προοπτικές των Σκοπίων στην ρωσική "Ευρωασιατική Ένωση" και φυσικά την απομάκρυνσή τους από την Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ.

Το παραπάνω κόμμα του Γιάνκο Μπάσεφ, αποτελούσε ένα από τα κόμματα του συνασπισμού που στήριζαν τον Γκρούεφσκι, αλλά με την πτώση του πήρε άλλο δρόμο και πριν ένα σχεδόν μήνα, άλλαξε την ονομασία του στο προκλητικό "Μοναδική Μακεδονία" (ότι αυτοί είναι δήθεν η μία, αυθεντική και μοναδική "Μακεδονία" και άρα φθάνουν και μέχρι το Αιγαίο) και γύρισε την πολιτική του καθαρά υπέρ της Ρωσίας. Άλλωστε η έλευση Ντούγκιν, του στρατηγικού καθοδηγητή του Πούτιν, σημαίνει πολλά και τα λέει όλα... 

Έτσι, η "Μοναδική Μακεδονία" είναι πλέον το επίσημο "ρωσικό κόμμα" - εργαλείο της Μόσχας στα Σκόπια! Τέτοια άλλωστε προσπαθεί να σπείρει παντού, ακόμη και μέσα στην Ελλάδα και αλίμονο σε όσους καταδέχονται να συνεργαστούν με μια δύναμη, που δίνει πια S-400 στους Τούρκους, καταθέτει στεφάνι στους Κομιτατζήδες των Σκοπίων και χρησιμοποιεί ακόμη και τους μοτοσυκλετιστές "Λύκους του Πούτιν" για να στηρίξει την προπαγάνδα των Σκοπίων, όπως έχετε διαβάσει στις κατά καιρούς αποκαλύψεις της εφημερίδας σας.

ΝΤΟΥΓΚΙΝ: «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ»

Ο πρωτοσύμβουλος του Πούτιν Αλεξάντερ Ντούγκιν, δεν αρκέστηκε λοιπόν μόνο στην προκλητική και ενεργό συμμετοχή του στην εκδήλωση κόμματος που χρησιμοποιεί τον ελληνικό όρο "Μακεδονία" και τον ελληνικό Ήλιο της Βεργίνας -σύμβολο των αρχαίων Ελλήνων Βασιλέων- αλλά προέβη και σε προκλητικότατες δηλώσεις, που δίνουν το όνομα "Μακεδονία" στα Σκόπια, αλλά και αναγνωρίζουν ταυτότητα δήθεν "Μακεδονικού Έθνους": "Εάν θεωρείτε ότι η χώρα σας θα πρέπει να ονομάζεται "Μακεδονία", είναι δικαίωμά σας. Είναι το όνομά σας, είναι η ταυτότητά σας"!




Ο Ντούγκιν δεν είναι η πρώτη φορά που μας χτυπάει έτσι ξεκάθαρα. Σαν Ρώσοι βέβαια πράττουν το καλύτερο για εκείνους και την πατρίδα τους.

Εμείς όμως ως Έλληνες, δεν πρέπει να δεχτούμε τίποτα από όσα και πάλι σερβίρουν, θέλοντας μια απομονωμένη και μικρή, εξαρτημένη Ελλάδα, που να μην απαιτήσει ποτέ ξανά τίποτα από την αμύθητη κληρονομιά της!

Ούτε το Οικουμενικό Πατριαρχείο, ούτε την Μακεδονία, ούτε το Άγιον Όρος, ούτε το Στέμμα της Βασιλεύουσας!

Η δικαίωσή μας είναι δυστυχώς πικρή. Και η απογοήτευση σε μια μεγάλη μερίδα του Ελληνισμού, που προσπαθούν με το ζόρι να την "ταΐσουν Ρωσία και ξερό ψωμί", επίσης πολύ μεγάλη.

Και επειδή η Ιστορία είναι ο καλύτερος σύμμαχος της Πατρίδας μας… Όποιος την ξέρει, αποφεύγει θανάσιμα λάθη και οικτρές απογοητεύσεις, για τις οποίες εδώ και καιρό προειδοποιήσαμε και ήμασταν δυστυχώς οι μόνοι.

Εφημερίδα "Στόχος"
--

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.