Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα Επίθεση Ερντογάν σε ΗΠΑ... «Έχετε στόχο την Τουρκία, το Ιράν και τη Ρωσία»

Η στρατιωτική παρουσία των ΗΠΑ στη Συρία μετά την ήττα της τρομοκρατικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος έχει στόχο την Τουρκία, τη Ρωσία και ...

Ερντογάν κατά ΗΠΑ για την Συρία! «Έχετε στόχο την Τουρκία, το Ιράν και τη Ρωσία» | Newsit.gr

Η στρατιωτική παρουσία των ΗΠΑ στη Συρία μετά την ήττα της τρομοκρατικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος έχει στόχο την Τουρκία, τη Ρωσία και το Ιράν, υποστήριξε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του κυβερνώντος κόμματος ΑΚ.




«Μας ρωτάνε πότε θα τελειώσουμε την επιχείρησή μας στη Συρία. Έχετε φύγει εσείς (οι Ηνωμένες Πολιτείες) από το Αφγανιστάν, το Ιράκ; Λέτε ότι δεν υπάρχει πια Ισλαμικό Κράτος. Τότε γιατί μένετε εκεί; Σημαίνει ότι έχετε κάποια σχέδια κατά της Τουρκίας και του Ιράν, ίσως και της Ρωσίας», είπε, επαναλαμβάνοντας την έκκληση του για αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων από τη συριακή πόλη Μάνμπιτζ.

Ερντογάν: «Δεν πρόκειται να αγοραστούν αμυντικά συστήματα από το εξωτερικό»

Η Τουρκία δεν πρόκειται να αγοράσει αμυντικά συστήματα, λογισμικό ή προϊόντα από το εξωτερικό εκτός εάν υπάρξει έκτακτη ανάγκη, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος δεσμεύθηκε για την ανάπτυξη εγχώριων στρατιωτικών σχεδίων και συστημάτων.

Μιλώντας σε συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κυβερνώντος κόμματος AK, ο Ερντογάν είπε πως η Τουρκία είναι έτοιμη να συνεργαστεί με ξένες αμυντικές εταιρίες που θα δεχθούν τους όρους της Άγκυρας, αλλά αυτό δεν θα οδηγήσει σε αγορές έτοιμων συστημάτων.

Με πληροφορίες ΑΠΕ – ΜΠΕ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.