Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΕΝΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ... ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΥΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ..!!! ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΔΡΑ...

Τα social media πήραν... φωτιά, με τους Τούρκους να είναι ιδιαίτερα προκλητικοί, βρίζοντας τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Οι Τούρκο...







Τα social media πήραν... φωτιά, με τους Τούρκους να είναι ιδιαίτερα προκλητικοί, βρίζοντας τους οπαδούς του Ολυμπιακού.




Οι Τούρκοι οπαδοί μαχαίρωσαν ένα οπαδό των Πειραιωτών στο πόδι, ενώ άλλοι τέσσερις φίλοι του Ολυμπιακού διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, στα επεισόδια χρησιμοποιήθηκαν και βεγγαλικά! Η Αστυνομία προχώρησε και σε τέσσερις συλλήψεις, με την κατάσταση πλέον να έχει εκτονωθεί. Όπως αναφέρει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, η Αστυνομία συνέλαβε τέσσερις Έλληνες οπαδούς.

Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι πρόκειται για ενέδρα...



Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας το απόγευμα (18:30, ΕΡΤ 2, Novasports 1 και LIVE από το newsit.gr) στον πρώτο ημιτελικό του Final Four της Euroleague, με την ατμόσφαιρα στην Πόλη να μυρίζει μπαρούτι.

Οπαδοί της Μπεσίκτας, η οποία παρεμπιπτόντως δεν συμμετέχει στο μεγάλο ραντεβού του ευρωπαϊκού μπάσκετ, επιτέθηκαν στους φίλους των πρωταθλητών Ελλάδας, οι οποίοι ταξίδεψαν στην Πόλη, προκειμένου να στηρίξουν από κοντά τις προσπάθειες της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.