Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΠΕΡΙΜΕΝΩ... ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΩ»...!!! ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ...!!!

Ανήσυχοι και έτοιμοι να πάρουν το νόμο στα χέρια τους δηλώνουν οι κάτοικοι στα Καλύβια Αττικής μετά από την έκρηξη εγκληματικότητα...







Ανήσυχοι και έτοιμοι να πάρουν το νόμο στα χέρια τους δηλώνουν οι κάτοικοι στα Καλύβια Αττικής μετά από την έκρηξη εγκληματικότητας που παρατηρείται στην περιοχή τους.




«Κοιμάμαι με την καραμπίνα στο πλάι μου. Αν τους βρω μέσα στο σπίτι μου θα τους καθαρίσω», δηλώνει κάτοικος της νοτιοανατολικής Αττικής κρατώντας το όπλο του μπροστά στη κάμερα του Alpha. «Δεν το γεμίζω το όπλο ωστόσο γιατί δεν θέλω να το βρουν γεμάτο να κοιμάμαι, να μου το πάρουν και να με σκοτώσουν».

Οι ώρες των εισβολών ποικίλουν καθόλη τη διάρκεια της μέρας. Άλλο θύμα που μίλησε στο ρεπορτάζ ανέφερε πως σε μισή ώρα οι διαρρήκτες εισέβαλαν σε 5 σπίτια. Στο δικό τους μπήκαν 20:30 το βράδυ και έκλεψαν κοσμήματα και αντικείμενα αξίας περίπου 3.000 ευρώ. «Δεν πρόλαβαν τη πρώτη μέρα να τελειώσουν το έργο τους έτσι ξαναγύρισαν», σχολίασε ο κάτοικος. «Επέστρεψαν την επόμενη για να κλέψουν τις γούνες που δεν είχαν πάρει την προηγούμενη».

Σε άλλη περίπτωση οι κακοποιοί δηλητηρίασαν το σκύλο φύλακα ενός σπιτιού για να μπορέσουν να εισβάλουν με την ησυχία τους. «Μέσα σε δέκα λεπτά είχαν αδειάσει και το δικό μου σπίτι και της αδελφής μου», ανέφερε ένα τρίτο θύμα των διαρρηκτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.