Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

100% ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΚΤΑΙΩΡΟΥ 2 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΜΙΑ... Ο «ΣΤΟΧΟΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ...!!!

Αυτό που γίνεται στα Ίμια τις τελευταίες ημέρες και φέρνει και τα περασμένα στην επικαιρότητα είναι η προσπάθεια της τουρκίας να δη...







Αυτό που γίνεται στα Ίμια τις τελευταίες ημέρες και φέρνει και τα περασμένα στην επικαιρότητα είναι η προσπάθεια της τουρκίας να δημιουργήσει τετελεσμένα στην περιοχή. Το πως και το γιατί το αναλύουμε σε διπλανή στήλη του "Στόχου", αλλά εμείς εδώ θα μείνουμε σε ένα γεγονός που διαψεύδει με μανία η ελληνική πλευρά, σκουπίζωντας για άλλη μια φορά κάτω από το χαλί όπως κάνει τόσα χρόνια.




Και μιλάμε για το βίντεο που έδωσαν οι τούρκοι στην δημοσιότητα και δείχνει ακταιωρό της Ακτοφυαλκής τους σχεδόν να αράζει στην Δυτική ίμια (την μικρή) αυτήν που είχαν καταλάβει οι τούρκοι κομάντος τον Ιανουάριο του 1996 κι από την οποία θέρισαν το ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού με αποτέλεσμα την πτώση του και τον θάνατο των τριών Ελλήνων Αξιωματικών.

Στο "Στόχο" που κυκλοφορεί αποκαλύπτουμε με ντοκουμέντα ότι δεν πρόκειται για τουρκικά προπαγάνδα αλλά για πραγματικότητα που καταδεικνύει πόσο ευθυνόφοβοι και δειλοί είναι αυτοί που μας κυβερνάνε....


ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ...


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.