Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΤΕ;; ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΤΕΤΗ ΣΧΟΙΝΑΚΗ

Ποιος δεν θυμάται την Τέτη Σχοινάκη στην ταινία «Ο τελευταίος άνδρας» με τον Κώστα Βουτσα; Η Τέτη Σχοινάκη έδινε πάντα σπάνια συ...







Ποιος δεν θυμάται την Τέτη Σχοινάκη στην ταινία «Ο τελευταίος άνδρας» με τον Κώστα Βουτσα;


Η Τέτη Σχοινάκη έδινε πάντα σπάνια συνεντεύξεις, μιας και είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων και μοναχικός. Προτιμά να μιλά από σκηνής. Η ηθοποιός μίλησε στην Κωνσταντίνα Γαρνέλη και στην εφημερίδα Espresso για την πορεία της ζωής της με αφορμή την παράσταση «Λεντς» στην οποία πρωταγωνιστεί. Η ίδια παραδέχτηκε ότι σε δύσκολες στιγμές στράφηκε σε άλλα επαγγέλματα, αφού ασχολήθηκε με το χώρο του βιβλίου και πως δεν είναι στη φύση της να κυνηγάει τις δουλειές.


Έχετε απογοητευτεί ποτέ από την τέχνη σας; Έχει πολλά σκαμπανεβάσματα κατά περιόδους. Για ολόκληρες σεζόν μπορεί να μη χτυπήσει το τηλέφωνο…




«Έτσι είναι, όπως το λέτε. Δεν θέλω να πω ότι είναι αχάριστο επάγγελμα. Εγώ δεν είμαι του να κυνηγήσω δουλειές. Δεν έμαθα να το κάνω από παλιά, όταν ήταν πιο εύκολο, δεν μπορώ να το κάνω τώρα. Και το θέατρο πια θέλει κυνηγητό. Δεν μιλάω για τα οικονομικά, γιατί όπως σε όλες τις δουλειές, δεν πληρώνεσαι ούτε κατά διάνοια όπως στο παρελθόν. Παρ’ όλα αυτά, όποιος αγαπάει αυτό που κάνει το υπηρετεί και με πολύ λιγότερα.»

Τηλεοπτικά τα τελευταία χρόνια σας έχουν γίνει προτάσεις; «Έπαιξα στον «Λάκη τον γλυκούλη« και στη Μαρία την άσχημη», αλλά όχι σε κάποιος μόνιμους ρόλους. Γενικώς, η ιδιωτική τηλεόραση δεν μου έχει πολλή αδυναμία. Δεν ξέρω γιατί.»

Δεν της κλείσατε όμως και λίγο το μάτι. «Όχι. Τσαχπινιές δεν κάνω. Ακόμη και οι φίλοι μου είναι εκτός θεάτρου.»




ΖΑΡΡΙΤ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.