Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΕΒΕΝΤΕΣ...!!! ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΚΑΙ ΛΑΓΟΣ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΟΠΑΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΣΗΕΑ!

Την Δευτέρα το μεσημέρι στο κτίριο της ΕΣΗΕΑ, είχε προγραμματιστεί Συζήτηση στρογγυλής τράπεζας με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρ...

Χρυσαυγίτες με επικεφαλής Παναγιώταρο, Λαγό και Μπαρμπαρούση εισέβαλαν σε εκδήλωση της ΕΣΗΕΑ






Την Δευτέρα το μεσημέρι στο κτίριο της ΕΣΗΕΑ, είχε προγραμματιστεί Συζήτηση στρογγυλής τράπεζας με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ανθρώπινων Δικαιωμάτων, με θέμα «Οι εθνικές μειονότητες στην Ελλάδα και οι συστάσεις των διεθνών οργανισμών».




Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μέλη της Χρυσή Αυγής συγκεντρώθηκαν επί της οδού Ακαδημίας, αποκλείοντας το κτίριο και φωνάζοντας συνθήματα, κρατώντας ελληνικές σημαίες.

Ανάμεσα τους, βρίσκονταν οι Παναγιώτης Λαγός, Ηλίας Παναγιώταρος και Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης.

Οι βουλευτές, μπήκαν στο κτίριο μαζί με άλλα μέλη της Χρυσής Αυγής, ανέβηκαν στον 3ο όροφο όπου διεξαγόταν η συζήτηση και αφού φώναξαν συνθήματα, αποχώρησαν..

Οι διοργανωτές καταγγέλλουν πως είχαν ζητήσει αστυνομική προστασία, αλλά η έκκληση τους αγνοήθηκε από την Ελληνική Αστυνομία.

Η συζήτηση τελικά συνεχίστηκε, ενώ τα μέλη της Χρυσής Αυγής τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο προτού αποχωρήσουν.

---

ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΟΥΣ ΧΕΣΜΕΝΟ...!!! ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ...!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.