Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΠΑ ΝΑ Γ@ΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ «ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ» ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΓΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ! ΘΥΕΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 54 ΣΥΝΟΔΟΥΣ!

Τη δυνατότητα να διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο οι συνοδοί ασφαλείας και οι συνοδοί μελών κυβερνητικών αποστολών δίνεται με τροπολογία ...




Τη δυνατότητα να διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο οι συνοδοί ασφαλείας και οι συνοδοί μελών κυβερνητικών αποστολών δίνεται με τροπολογία που ψηφίστηκε με την αιτιολογία του επείγοντος, ενόψει του πρωθυπουργικού ταξιδιού στην Πάρο

Θύελλα προκαλεί η κατάθεση τροπολογίας με την οποία το Δημόσιο θα καλύπτει τα έξοδα για να διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο οι συνοδοί ασφαλείας και οι συνοδοί μελών κυβερνητικών αποστολών.

Η τροπολογία κατατέθηκε και ψηφίστηκε με την αιτιολογία του… επείγοντος προκειμένου να καλυφθεί και η επικείμενη κυβερνητική αποστολή στην Πάρο, την Παρασκευή, με επικεφαλής τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο.

Μάλιστα, όπως κατήγγειλαν στελέχη της αντιπολίτευσης στη συγκεκριμένη αποστολή θα μετέχουν συνολικά 54 άτομα! Ο αριθμός αυτός είναι τουλάχιστον εντυπωσιακός αν λάβει κανείς υπόψη ότι σκοπός του ταξιδιού είναι τα εγκαίνια του νέου αεροδρομίου του νησιού.

Σύμφωνα με την τροπολογία οι συνοδοί ασφαλείας, καθώς και οι συνοδοί των πολιτικών προσώπων διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο με το πρόσωπο που θα συνοδεύουν. Ομοίως και τα μέλη της αποστολής και τα εν λόγω έξοδα επιβαρύνουν τον κρατικό προυπολογισμό του αρμόδιου φορέα δημοσίου. Στο αιτιολογικό της κατάθεσης της ρύθμισης πάντως, αναφέρεται ότι απαιτείται η τροπολογία «προκειμένου να διευκολυνθεί το κυβερνητικό έργο, λόγω της ανάγκης συνολικής παρουσίας και εκπροσώπησης της χώρας».

Με την τροπολογία πάντως, τίθεται πλαφόν 60 ατόμων στις κυβερνητικές αποστολές είτε υπό τον πρωθυπουργό, είτε υπό τους υπουργούς ‘Αμυνας, Εξωτερικών και Οικονομικών.

Πάντως, η κατάθεση τροπολογίας για να πληρώσει το δημόσιο το λογαριασμό, αλλά και ο εξωφρενικός αριθμός των ανθρώπων που θα συνοδεύουν τον πρωθυπουργό προκαλεί ήδη αντιδράσεις, με ενδεικτική την ανάρτηση του Άδωνη Γεωργιάδη στο twitter.

Το tweet του Άδωνι Γεωργιάδη


 

 

 

 

https://omadaalithias.gr/story/paros-tsipras-54-atoma/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.