Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΣΠΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΣΑΣ....!!! «ΜΕ ΚΡΑΤΟΥΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΒΙΑΖΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ» ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ 12ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ...

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η υπόθεση που αποκαλύφθηκε στο Άργος με τον συστηματικό βιασμό ενός 12χρονου αγοριού με ελαφρά νοητ...

Κατάθεση - φρίκη από τον 12χρονο: «Με κρατούσε ο πατέρας μου και με βίαζε ο φίλος του»


Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η υπόθεση που αποκαλύφθηκε στο Άργος με τον συστηματικό βιασμό ενός 12χρονου αγοριού με ελαφρά νοητική στέρηση από τον ίδιο του τον πατέρα και τον φίλο του.


Οι αρρωστημένες ορέξεις του 45χρονου πατέρα και του 37χρονου φίλου του,είχαν μετατρέψει σε «κολαστήριο» το εξοχικό σπίτι στο Άργος όπου περνούσε τις διακοπές του το 12χρονο παιδί.


Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως από τις φρικιαστικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν εκεί, προκαλούν ανατριχίλα για τα όσα έζησε το ανυπεράσπιστο παιδί. Το ίδιο, στις καταθέσεις που έχει δώσει στην αστυνομία, αποκάλυψε ότι «με κρατούσε ο μπαμπάς κι εγώ πονούσα. Έβαζα όλη μου τη δύναμη για να ξεφύγω αλλά δεν μπορούσα να τα καταφέρω. Φώναζα αλλά δεν ήταν κανείς εκεί για να με βοηθήσει. Συνέχιζα να πονάω και μετά. Ο πατέρας μου, μου έλεγε να μην πω τίποτα στη μαμά μου. Ήθελα να φύγω από το σπίτι», κατέθεσε το παιδί.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την απολογία τους, ο 37χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος (οδηγήθηκε χθες Τετάρτη στις φυλακές Τριπόλεως) με τα μέτρα ασφαλείας να είναι δρακόντεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, έμεινε μόνος σε κελί, μακριά από τους υπόλοιπους κρατούμενους, που είχαν πληροφορηθεί τα όσα είχαν συμβεί.

Παράλληλα, ο πατέρας του θύματος αφέθηκε ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους, λόγω αναπηρίας (65%). Συγκεκριμένα δεν του επιτρέπεται να πλησιάζει σχολεία και παιδικές χαρές και να μην έχει καμία επαφή με το παιδί, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του 3 φορές το μήνα.

Αμφότεροι οι κατηγορούμενοι, αρνούνται όσα τους καταλογίζουν και επιμένουν ότι όλα όσα υποστηρίζει το παιδί είναι αποκυήματα της φαντασίας του.

Το χρονικό της φρίκης

Το παιδί, το οποίο μένει με τη μητέρα του σε περιοχή της νότιας Αττικής, είχε πάει για διακοπές στο Άργος όπου βρισκόταν ο πατέρας του. Εκεί, ενώ αρχικά της έλεγε ότι περνούσε ωραία και ήθελε να μείνει περισσότερες ημέρες, σε μια από τις τελευταίες τους επικοινωνίες, της είπε ότι δεν περνούσε πλέον καλά και ήθελε να επιστρέψει στο σπίτι του.

Σύμφωνα μη πληροφορίες, η γιαγιά του παιδιού -η οποία αρχικά έμενε μαζί τους- έφυγε από το σπίτι και αμέσως «μετακόμισε» σε αυτό, ο φίλος του πατέρα.

Θορυβημένη η γυναίκα έσπευσε να πάρει το παιδί και όταν επέστρεψαν σπίτι, ο 12χρονος αποκάλυψε στη γιαγιά του τα βασανιστήρια που πέρασε στα χέρια του πατέρα του και του φίλου του. Εκείνη τα μετέφερε στη μητέρα κι αυτή με τη σειρά της τα κατήγγειλε στην Αστυνομία και ακολούθησαν οι συλλήψεις των δύο ανδρών στις 8 Ιουλίου.

Η ιατροδικαστική εξέταση του παιδιού επιβεβαίωσε τα λεγόμενά του, δείχνοντας ότι έχει βιαστεί επανειλημμένα. Παρόλα αυτά οι δύο κατηγορούμενοι αρνούνται όσα τους καταλογίζουν και επιμένουν ότι όλα όσα υποστηρίζει το παιδί είναι αποκυήματα της φαντασίας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.