Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΦΛΕΓΕΤΑΙ... ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΗΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΟΚΑ...!!! ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Η ΦΩΤΙΑ

Κόλαση πυρός στην περιοχή των Σπηλιών στην Κύπρο αφού εκτός από την τεράστια... πυρκαγιά που καίει ανεξέλεγκτη πλέον ακούγονται και δυ...


Κόλαση πυρός στην περιοχή των Σπηλιών στην Κύπρο αφού εκτός από την τεράστια...
πυρκαγιά που καίει ανεξέλεγκτη πλέον ακούγονται και δυνατές εκρήξεις.

Δεν αποκλείεται, σύμφωνα με το σταθμαρχείο της Πυροσβεστικής Κακοπετριάς, οι εκρήξεις που ακούγονται από τα Λημέρια της ΕΟΚΑ, της περιόδου 1955-59 κοντά στα Σπήλια, να οφείλονται σε παλιά πυρομαχικά από τον καιρό της ΕΟΚΑ που παρέμειναν κρυμμένα εκεί για δεκάδες χρόνια. Ουδείς ωστόσο μπορεί να το επιβεβαιώσει, αφού η περιοχή δεν είναι προσπελάσιμη σε κανένα αφού η φωτιά έχει αναζωπυρωθεί.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις εξακολουθούν να δίνουν μάχη με τις φλόγες με στόχο να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά. Ένα μεγάλο μέρος του πύρινου μετώπου που καίει για τρία 24ωρα μεγάλες εκτάσεις στην Κύπρο παραμένει ανεξέλεγκτο.

Τις τελευταίες ώρες, ωστόσο, η φωτιά παρουσίασε μεγάλη αναζωπύρωση και η μάχη για την κατάσβεσή της δίνεται κυρίως από αέρος και μέχρι να πέσει το σκοτάδι, καθώς μαίνεται ανεξέλεγκτη.

Οι δυνάμεις πυρόσβεσης προσπαθούν τόσο να μην «κατέβει» η φωτιά το βουνό Τρόοδος, όσο και να μην «συναντηθούν» τα μέτωπα και δημιουργήσουν μια νέα κόλαση από φλόγες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.