Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ: ΕΡΙΧΝΕ ΥΠΝΩΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΙΨΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΙΑΖΕΙ!!!

Δεν τη χωρά ο ανθρώπινος νους την υπόθεση που αποκάλυψαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής. Έν...

Δεν τη χωρά ο ανθρώπινος νους την υπόθεση που αποκάλυψαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Ένας 52χρονος ναυτικός ασελγούσε σε βάρος των ανιψιών του και της ξαδέλφης του και μάλιστα έδινε στα θύματά του ροφήματα με υπνωτικό προκειμένου να μη φέρουν καμία αντίσταση.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι αρρωστημένες πράξεις του έγιναν σε παραλιακή περιοχή της Δυτικής Αττικής σε βάρος της 11χρονης ανιψιάς του και της πρώτης του ξαδέλφης, ενώ αποκαλύφθηκε ότι είχε κάνει το ίδιο πριν 8 χρόνια στην κόρη της αδερφής του.

Ο ναυτικός συνελήφθη και αναμένεται διάταξη του Εισαγγελέα για την δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητάς του και φωτογραφίες του.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η 11χρονη κόρη της ξαδέλφης του δράστη, εξιστόρησε στην μητέρα της όσα εξελίσσονταν τις στιγμές που έμενε μόνη της με τον θείο της.

Άμεσα η μητέρα, η οποία βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και εξαιτίας της έντασης του περιστατικού, εισήχθη σε νοσοκομείο προκειμένου να γεννήσει εσπευσμένα, απευθύνθηκε στους αρμόδιους αξιωματικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Μετά από αστυνομικές έρευνες και τα στοιχεία της προανάκρισης πιστοποιήθηκαν οι φρικιαστικές πράξεις του δράστη, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα. Όπως επισημαίνουν οι αξιωματικοί που ασχολήθηκαν με την σοβαρή υπόθεση, το μικρό κορίτσι εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος ευτυχώς δεν
φαίνεται να εντοπίζει στοιχεία που να πιστοποιούν βιασμό.

Και σαν να μην έφταναν αυτά, η 20χρονη -σήμερα- κόρη της αδερφής του δράστη, αποκάλυψε και εκείνη πως το 2008 και για μεγάλο χρονικό διάστημα είχε πέσει θύμα ασέλγειας από τον θείο της.

Ο 52χρονος εκμεταλλευόμενος κάποια προβλήματα της αδερφής του κατάφερνε να παραμένει για μεγάλα χρονικά διαστήματα στο σπίτι της. Κατά τη διάρκεια αυτών των επισκέψεων προσέγγιζε την ανιψιά του, της έδινε κάποια ροφήματα (γάλα, κακάο), στα οποία φαίνεται πως έβαζε ισχυρό ναρκωτικό για να την κοιμίζει και στη συνέχεια προέβαινε στις φρικτές πράξεις του.

Κάποιες φορές όπως προκύπτει από την αστυνομική έρευνα, τουλάχιστον στην τελευταία περίπτωση, πήρε το θύμα του στο δικό του σπίτι, και με τον ίδιο τρόπο προέβη στις ασέλγειες. Το κορίτσι φαίνεται να επέστρεψε στο σπίτι του σε κακή κατάσταση, φανερά υπνωτισμένο με απώλεια αισθήσεων. Όταν ξύπνησε απάντησε στις επίμονες ερωτήσεις της μητέρας του, οι οποίες ουσιαστικά αποκάλυψαν την φρίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.