Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ.... ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΤΡΙΑ ΚΙ ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ...

Συνέχιζεται εδώ και μέρες το φαινόμενο πολλοί εκ των μεταναστών που βρίσκονται στους προσφυγικούς καταυλισμούς της Λάρισας να μην τρώνε τ...



Συνέχιζεται εδώ και μέρες το φαινόμενο πολλοί εκ των μεταναστών που βρίσκονται στους προσφυγικούς καταυλισμούς της Λάρισας να μην τρώνε τα φαγητά που τους φέρνει το τμήμα σίτισης της Πολεμικής Αεροπορίας και έτσι εκατοντάδες μερίδες φαγητού να πετιούνται στα σκουπίδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του logiastarata.gr καθημερινά παρασκευάζονται για τους πρόσφυγες περίπου 1700 μερίδες ενώ τις επόμενες μέρες ο αριθμός αναμένεται να φθάσει στις 2.000 μερίδες.
Στους φιλοξενούμενους πρόσφυγες παρέχονται 3 γεύματα (πρωινό, μεσημεριανό, βραδυνό) και καθημερινά επιστρέφονται 300 – 500 μερίδες φαγητού άθικτες ενώ αρκετές ακόμα καταλήγουν στους σκουπιδοτενεκέδες των καταυλισμών.

Αξιοσημείωτο είναι ότι αυτό συμβαίνει ακόμη και μέρες που στα γεύματα που δεν υπάρχει κρέας (και υποψία ότι μπορεί να περιέχει χοιρινό που ως γνωστό δεν τρώνε οι μουσουλμάνοι)


Χαρακτηριστικό είναι ότι κάποιοι αρνούνται να φάνε τα σάντουιτς του πρωινού επειδή δεν έχουν…αυγό και προτιμούν να προμηθευτούν φαηγτά από τις καντίνες που έχουν εγκατασταθεί στην περιοχή του καταυλισμού.

Το μενού και τα φαγητά που προσφέρονται από την Πολεμική Αεροπορία είναι τα ίδια με αυτά που προσφέρονται και στους Έλληνες αξιωματικούς ενώ γίνεται προσπάθεια να ταιριάζει το μενού με τις διατροφικές συνήθειες και προτιμήσεις των μεταναστών.
Άλλο γεγονός που έχει προκαλέσει εντύπωση είναι η συχνή χρήση ταξί από μετανάστες για να κατέβουν να πιουν τον καφέ τους στο κέντρο της πόλης που φημίζεται για τις…καφετέριές της.

Τέλος ,σύμφωνα με πληροφορίες σημαντικά χρηματικά ποσά φθάνουν καθημερινά με προορισμό τους πρόσφυγες από την τοπική western union ..pesotithes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.