Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ: ΠΡΩΤΑ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΚΟΥΖΙΝΟΜΑΧΑΙΡΟ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΤ 4ΧΡΟΝΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ!!!

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις της σατανικής νταντάς στη Ρωσία, που αποκεφάλισε χθες ένα κοριτσάκι 4 ετών και στη συνέχεια κυκλοφορούσε στο...

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις της σατανικής νταντάς στη Ρωσία, που αποκεφάλισε χθες ένα κοριτσάκι 4 ετών και στη συνέχεια κυκλοφορούσε στους δρόμους της Μόσχας με το κομμένο κεφάλι του παιδιού στα χέρια.
Οπως είπε στους ένοπλους αστυνομικούς που την οδήγησαν στον τόπο του ειδεχθούς εγκλήματος που διέπραξε, πρώτα στραγγάλισε το άτυχο παιδί -που ήταν άτομο με ειδικές ανάγκες- και μετά το αποκεφάλισε με ένα κουζινομάχαιρο...
Για να δικαιολογήσει την πράξη της, η 38χρονη Gyulchekhra Bobokulova -μητέρα τριών παιδιών η ίδια- είπε στην αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι άκουγε «φωνές» που τη στοιχείωναν λίγο πριν από το έγκλημα και ότι έφτασε σε αυτό το σημείο όταν έμαθε πως ο άντρας της, που ζει στο Ουζμπεκιστάν, είχε παντρευτεί μια άλλη γυναίκα ενώ η ίδια βρισκόταν στη Ρωσία και εργαζόταν.
Σύμφωνα με κάποιες άλλες πληροφορίες, η 38χρονη «τρελάθηκε» όταν έμαθε ότι ο νέος σύντροφος που είχε βρει στη Μόσχα ήταν παντρεμένος. «Ξαφνικά έμαθε ότι ο φίλος της ήταν παντρεμένος. Ηταν ένα σοκ για εκείνη», είπε μια πηγή στην αστυνομία.
Υπενθυμίζεται ότι χθες η Bobokulova εθεάθη να κυκλοφορεί στους δρόμους της Μόσχας με το κομμένο κεφάλι του παιδιού στα χέρια επί περίπου μία ώρα, πριν συλληφθεί τελικά από την αστυνομία.

Φώναζε ότι είναι τρομοκράτης και ότι θα ανατιναχθεί, χωρίς πάντως η αστυνομία να τη συνδέει με κάποια εξτερμιστική οργάνωση.
Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή, η σατανική νταντά, περιγράφοντας το έγκλημα, είπε στους αστυνομικούς ότι «γύρισα στο σπίτι, έβγαλα τη φούστα μου και την πέταξα στα σκουπίδια. Στη συνέχεια, φόρεσα τα ρούχα που βάζουμε όταν κάνουμε προσευχή. Μια φωνή μου είπε να το κάνω αυτό».
Οσο για τους γονείς του 4χρονου κοριτσιού, δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που συνέβη, καθώς η νταντά «πρόσχε το παιδί σαν να ήταν δικό της», σύμφωνα με μια πηγή.
Το άψυχο σώμα της μικρής Nastya βρέθηκε μέσα σε μια κούνια στο διαμέρισμα της οικογένειας, με τα ρούχα του ύπνου, ενώ στην κουβέρτα της απεικονιζόταν μια γάτα.
Η Bobokulova είπε στην αστυνομία ότι πριν από περίπου δύο μήνες πήγε στην πατρίδα της, το Ουζμπεκιστάν, και βρήκε τον σύζυγό της με άλλη γυναίκα. Μια πηγή είπε στο Life News ότι «όταν έφτασε στο σπίτι της στο Ουζμπεκιστάν βρήκε τον άντρα της με άλλη γυναίκα. Ο σύζυγός της, τότε, της πρότεινε να είναι η δεύτερη γυναίκα του, όμως η Bobokulova αρνήθηκε».
Μετά από αυτό το περιστατικό, όταν γύρισε στη Ρωσία, άρχισε να παραπονιέται έντονα στην οικογένεια του 4χρονου κοριτσιού και να μιλά για προδοσία, κατηγορώντας τον άντρα της ότι την απάτησε.
Οι γονείς της Nastya παρατήρησαν μεν μια αλλαγή στη συμπεριφορά της, ωστόσο δεν έδωσαν ιδιαίτερη σημασία, καθώς η Bobokulova πρόσεχε το παιδί τους από το 2013, περίπου τρία χρόνια δηλαδή, και της είχαν εμπιστοσύνη...


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.