Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ ΧΕΡΙΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΔΑΓΚΩΜΑΤΟΣ ΣΚΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ

Ήταν πριν από ένα χρόνο που η μικρούλα Thalia Standley έχασε το δεξί της χέρι μετά την επίθεση που δέχτηκε από το σκυλί ενός γείτονα....



Ήταν πριν από ένα χρόνο που η μικρούλα Thalia Standley έχασε το δεξί της χέρι μετά την επίθεση που δέχτηκε από το σκυλί ενός γείτονα. Λίγες ημέρες πριν κλείσει τα 8 της χρόνια. Δεν άφησε όμως το τραγικό συμβάν να σταθεί εμπόδιο στα όνειρά της.
Καθόταν στον τοίχο του γείτονα και της άρπαξε τα δάχτυλα από το δεξί της χέρι ο σκύλος μέσα από τον φράχτη. Τράβηξε το χεράκι του μικρού κοριτσιού μέσα από το κενό, με αποτέλεσμα να κοπεί ένα κομμάτι. Οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το χεράκι της, με την κοινότητα στο NSW Hunter Region να συγκεντρώνουν τα χρήματα που χρειάζονταν για να βοηθήσουν την οικογένειά της με τα υπέρογκα ιατρικά έξοδα.

Μετά από 9 χειρουργεία, η 8χρονη επέστρεψε στις αθλητικές δραστηριότητες. Λίγες ημέρες νωρίτερα έκανε όσους βρέθηκαν στον πρώτο της αγώνα κολύμβησης να δακρύσουν. Πήρε μέρος στον αγώνα του σχολείου της στο Lake Macquarie, με το πλήθος να ζητωκραυγάζει και να τη χειροκροτά για την προσπάθειά της.

Όλο το σχολείο βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειας και της Thalia. Έχουν κάνει τα πάντα για να μας βοηθήσουν. Η Thalia είναι από τα παιδιά που θα προσπαθήσουν πρώτα μόνα τους να τα καταφέρουν πριν ζητήσουν βοήθεια από κάποιον. Θα προτιμούσε να προσπαθήσει παρά να ζητήσει βοήθεια. Είναι τόσο ανεξάρτητη", δήλωσε η μητέρα της Sally στην Daily Telegraph.

Με τη δύναμη ψυχής που δείχνει η Thalia δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους μας. Δεν το έβαλε ποτέ κάτω και προσπαθεί για το καλύτερο στη ζωή της χωρίς να αφήνει τίποτα να σταθεί εμπόδιο στις επιδιώξεις της.

Πηγή: News.com.au

http://www.newsit.gr/kosmos/Oloi-dakrysan-otan-eidan-ton-agona-kolymvisis-tis-8xronis-Thalia/586401

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.