Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!! ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ... ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΚΑΜΜΕΝΕ;;;

Εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής και η σορός του κυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου Agusta Bell, Αναστάσιου Τουλίτση, έπειτα από πολύωρ...

Εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής και η σορός του κυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου Agusta Bell, Αναστάσιου Τουλίτση, έπειτα από πολύωρες έρευνες στις οποίες συμμετείχαν βατραχάνθρωποι του Πολεμικού Ναυτικού, η 31η ΜΕΕΔ της Πολεμικής Αεροπορίας και άνδρες της ΕΜΑΚ. Η σορός εντοπίσθηκε στη στεριά, κοντά στο σημείο όπου βρέθηκαν και οι σοροί του υποπλοιάρχου Αναστασίου Πανανά και του ανθυπασπιστή Ελευθερίου Ευαγγέλου. Τα σωστικά συνεργεία ξεκίνησαν τη διαδικασία περισυλλογής της σορού και σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία μεταφοράς της -μαζί με τις άλλες δύο- με ελικόπτερο στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Οι σοροί του υποπλοίαρχου Κωνσταντίνου Πανανά και του ανθυπασπιστή Ελευθέριου Ευαγγέλου, είχαν βρεθεί από την Πέμπτη στην πλαγιά της απόκρυμνης περιοχής της Κινάρου - όπου σημειώθηκε το δυστύχημα - σε απόσταση 40-50 μέτρων από την κορυφή όπου είχαν βρεθεί τα πρώτα συντρίμμια.

Μια ημέρα μετά την τραγωδία το υπουργείο Εθνικής Άμυνας έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού που έχασαν τη ζωή τους τα ξημερώματα της Πέμπτης εν ώρα καθήκοντος και ενώ μετείχαν στην άσκηση «Αστραπή 2/16».

Οι οικογένειες των αδικοχαμένων πιλότων, οι Ένοπλες Δυνάμεις, όλη η Ελλάδα πενθούν για τις απώλειες των τριών Ελλήνων αξιωματικών, ενώ ο πρωθυπουργός ζήτησε την πλήρη διερεύνηση των αιτιών που προκάλεσαν το τραγικό δυστύχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.