Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ... ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΝΤΑΡΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΩΝ!!!

Η φωτογραφία αυτή δεν ξαφνιάζει πλέον κανένα. Είναι γνωστό σε όλο τον πλανήτη ότι η κυβέρνηση της Τουρκίας βρίσκεται πίσω από τους τζιχαν...

Η φωτογραφία αυτή δεν ξαφνιάζει πλέον κανένα. Είναι γνωστό σε όλο τον πλανήτη ότι η κυβέρνηση της Τουρκίας βρίσκεται πίσω από τους τζιχαντιστές.

Δεν έχει καμία απολύτως σημασία εάν λέγονται Ισλαμικό Κράτος, Αλ Κάιντα – Αλ Νούσρα, Ελεύθερος Συριακός Στρατός (FSA), ή όπως αλλιώς ονομάζονται.

Οι ίδιοι εξάλλου δεν το κρύβουν. Το έχουν καμάρι τους. Για αυτό και φωτογραφίζονται υπερήφανοι, με την τουρκική σημαία να μοιράζεται το ίδιο κοντάρι με τη σημαία της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.

Στα βουνά της Λαττάκειας στη βορειοδυτική Συρία, όπου λέγεται ότι τραβήχτηκε η φωτογραφία, τζιχαντιστές Τούρκοι -ίσως και Τούρκοι φαντάροι που παριστάνουν τους τζιχαντιστές- ποζάρουν και χαιρετούν υπερήφανα.

Στη Δύση κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Μόνο που στην εποχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, στην εποχή της δημοσιογραφίας των ακτιβιστών και των πολιτών, καμία προπαγάνδα, κανένα ψέμα, δεν μπορεί να σταθεί για πολύ καιρό…

Η πηγή του κακού είναι το τουρκικό κράτος. Όλο και περισσότεροι πλέον το βλέπουν ολοφάνερα μπροστά τους…

Η φωτογραφία εξαιρετικά αφιερωμένη σε εκείνους που «διαπραγματεύονται» με την Τουρκία το προσφυγικό και την αντιτρομοκρατία. Στους υδροκέφαλους ηγέτες της Ευρώπης και όχι μόνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.