Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΟΥΣ: ΕΡΙΞΕ ΟΞΥ ΣΕ ΟΜΟΓΕΝΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ!!!

Ανατριχιαστική είναι η μαρτυρία και η ιστορία ενός 30χρονου ομογενή, ο οποίος έπεσε θύμα επίθεσης με οξύ… από λάθος! Ήταν 9 Δεκεμβρίου 2...

Ανατριχιαστική είναι η μαρτυρία και η ιστορία ενός 30χρονου ομογενή, ο οποίος έπεσε θύμα επίθεσης με οξύ… από λάθος!
Ήταν 9 Δεκεμβρίου 2014, όταν ο Andreas Christopheros άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του στο Cornwall του Ηνωμένου Βασιλείου, και κάποιος άγνωστος του έριξε οξύ στο πρόσωπο.
«Μου είπε "αυτό είναι για σένα φίλε" και μου έριξε το οξύ στο πρόσωπο. Όλα έγιναν ξαφνικά. Δεν πρόλαβα καν να κλείσω τα μάτια μου. Ο πόνος ήταν απίστευτος. Κατάλαβα αμέσως ότι ήταν οξύ. Το μπλουζάκι μου είχε διαλυθεί. Είναι πολύ σκοτεινός πόνος. Δεν έχω ξανανιώσει ποτέ έτσι. Ούρλιαξα αμέσως. Φώναξα τη γυναίκα μου και της είπα να καλέσει ασθενοφόρο και την αστυνομία. Ο γιος μας κοιμόταν. Δεν μπορούσε να καταλάβει τι συμβαίνει. Έτρεχα και έριχνα νερό στο πρόσωπό μου» περιγράφει ο 30χρονος ομογενής.
Όπως αποδείχτηκε, ο δράστης είχε κάνει λάθος στη διεύθυνση και έριξε το οξύ σε άλλον άνθρωπο!
Ο 30χρονος ομογενής μετά την επίθεση έπεσε σε κώμα για 4 μέρες, αλλά πρόλαβε να καταθέσει όσα θυμόταν από την επίθεση. Όταν επανήλθε από το κώμα και αφού μεταφέρθηκε σε ειδική μονάδα στο Swansea, ζήτησε να καλυφθούν όλοι οι καθρέφτες. Δεν άντεχε να βλέπει τον εαυτό του. Το δύσκολο κομμάτι ήταν βέβαια να συναντήσει το γιο του. Φοβόταν πως ο 2χρονος Theo θα τρόμαζε από την παραμορφωμένη όψη του πατέρα του.
«Στην αρχή δεν ήθελα να με δει. Είχαν περάσει δύο μήνες. Θα με αναγνώριζε; Και αν με αναγνωρίσει, θα με φοβάται; Θα φοβάται τη μάσκα; Πάντα σκέφτεσαι τα χειρότερα. Δεν ήθελα να με δει σαν τέρας. Τον είδα μετά από δύο μήνες. Ήταν απίστευτα σκληρό. Όταν με είδε στο νοσοκομείο, με αγκάλιασε για 45 λεπτά. Ήταν ό,τι καλύτερο μου είχε συμβεί ποτέ. Ήταν συγκλονιστικό. Αν δεν ήταν ο γιος μου, δεν θα είχα αναρρώσει τόσο γρήγορα» περιγράφει συγκινημένος ο άτυχος άνδρας.
Ο Andreas Christopheros έχασε την όρασή του και η ζωή του άλλαξε μέσα σε μια στιγμή για το τίποτα! Ο David Phillips καταδικάστηκε σε ισόβια και ζήτησε μάλιστα συγχώρεση από τον 30χρονο, στο δικαστήριο. Ομολόγησε την ενοχή του και έκανε λόγο για λάθος. Όλα αυτά έγιναν γιατί ο δράστης ήθελε να πάρει εκδίκηση από τον άνθρωπο που παρενόχλησε σεξουαλικά μέλος της οικογένειάς του αλλά έκανε λάθος τη διεύθυνση.
«Είναι πολύ αργά» ήταν η απάντηση του 30χρονου ομογενή, ο οποίος προσπαθεί πλέον να ξαναφτιάξει τη ζωή του έχοντας στο πλευρό του την 33χρονη γυναίκα του Pia και τον 2χρονο γιο τους.

πηγή: Dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.