Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ... ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ: ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΜΕ ΓΥΦΤΙΣΣΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ!!!

Όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα από τον βουλγαρικό Τύπο που θέλουν γυναίκες Ρομά στην Ελλάδα να τελούν εικονικούς γάμους με πρόσφυγες ...

Όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα από τον βουλγαρικό Τύπο που θέλουν γυναίκες Ρομά στην Ελλάδα να τελούν εικονικούς γάμους με πρόσφυγες για να τους διασφαλίσουν την ανεμπόδιστη πρόσβαση στη Δυτική Ευρώπη. Σε αυτό μάλιστα, συνεργάζονται Έλληνες ιερείς και Δήμαρχοι.

Όπως αναφέρει πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΡΟΥΝΤ», «μετά από το γάμο που τελείται στην Ελλάδα τα ζευγάρια αναχωρούν για τη Γερμανία ή την Αυστρία. Ο γάμος κοστίζει 5.000 δολάρια ή 5.000 ευρώ, από τα οποία η νύφη λαμβάνει 3.000 λέβα (1.500 ευρώ περίπου). Το υπόλοιπο ποσό είναι για έξοδα – μεταφράσεις και επικυρώσεις δικαιολογητικών, αμοιβές δικηγόρων και δωροδοκίες Ελλήνων ιερέων και δημάρχων».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι γαμήλιες επιχειρήσεις αναπτύχθηκαν από πέρυσι το φθινόπωρο λόγω των προβλημάτων πολλών μεταναστών και προσφύγων να φύγουν από την Ελλάδα. Τα δικαιολογητικά για το γάμο ετοιμάζουν Βούλγαροι και ξένοι δικηγόροι, ενώ Έλληνες ιερείς και δήμαρχοι τα υπογράφουν και τα σφραγίζουν.

Ο ρόλος των Ρομά είναι να προμηθεύουν γυναίκες από τη Βουλγαρία, από μικρές πόλεις με περίπου 4.000 κατοίκους, όπως Ουγκαρτσίν και Λούκοβιτ, όπου οι άνθρωποι γνωρίζονται. Με αυτό τον τρόπο ήδη έχουν «παντρευτεί» 40 - 50 γυναίκες Ρομά. Οι σύζυγοί τους είναι κυρίως Σύροι και Ιρακινοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.