Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΗΡΩΙΔΑ ΕΤΩΝ 10: ΕΠΕΣΕ ΣΤΙΣ ΡΟΔΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΔΥΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ...

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 10χρονη στις ΗΠΑ που ρίχτηκε στις ρόδες ενός διερχόμενου αυτοκινήτου προκειμένου να προστατεύσει δυο μικρότερα α...

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 10χρονη στις ΗΠΑ που ρίχτηκε στις ρόδες ενός διερχόμενου αυτοκινήτου προκειμένου να προστατεύσει δυο μικρότερα από εκείνη κορίτσια.
Το περιστατικό συνέβη στις 22 Φεβρουαρίου,οπότε και η 10 ετών Kiera Larsen έπαιζε με τα δυο μικρά κορίτσια, ηλικίας 1 και 2 ετών, όταν ένα αυτοκίνητο μάρκας Mercedes Benz άρχισε να κατρακυλά στο δρόμο προς το μέρος τους, χωρίς οδηγό μέσα. Η Kiera λειτουργώντας τελείως ενστικτωδώς αμέσως έσπρωξε τα κοριτσάκια μακριά για να τα γλιτώσει, αλλά δυστυχώς η αυτοθυσία τής κόστισε τη δική της ζωή.
Γιατί μπορεί να έσωσε τις μικρές αλλά το όχημα τελικά την χτύπησε, σπρώχνοντάς την πάνω σε έναν φράκτη. Η άτυχη Kiera μεταφέρθηκε σχεδόν αμέσως στο νοσοκομείο αλλά υπέκυψε στα τραύματά της, αφήνοντας εκεί την τελευταία της πνοή.
"Θα είναι για πάντα ο φύλακας άγγελος των κοριτσιών μου. Αυτά είναι τα δυο παιδιά μου, τα οποία και έχω σήμερα αλλά θα μπορούσε να είχαν πεθάνει αν η Kiera δεν έβγαινε μπροστά να κάνει ό, τι ήξερα από πάντα να κάνει πολύ καλά- να προστατεύει τους ανθρώπους γύρω της" δήλωσε συγκινημένη στο Fox 5 η μητέρα της 2χρονης Emma και της ενός έτους Adison.
Η αστυνομία διεξάγει έρευνες προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του δυστυχήματος και για ποιο λόγο το αυτοκίνητο ενώ ήταν παρκαρισμένο άρχισε να κατρακυλά στο λόφο.
Στη σελίδα στο GoFundMe συγκεντρώνει χρήματα για να υποστηρίξουν τους γονείς του άτυχου κοριτσιού έχουν μαζευτεί μέχρι στιγμής περισσότερα από 58.000 δολάρια.

Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.