Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΓΙΝΕ... ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΔΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ!!! ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΑΠΟ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΣΗ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ...

Επίθεση με αβγά και ντομάτες κατά του γραφείου του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας Μάριου Κάτση, στην Ηγουμενίτσα, εξαπέλυσε ολιγομελής ομάδα ...

Επίθεση με αβγά και ντομάτες κατά του γραφείου του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας Μάριου Κάτση, στην Ηγουμενίτσα, εξαπέλυσε ολιγομελής ομάδα αγροτών της περιοχής, που συμμετείχαν το τελευταίο διάστημα βρίσκονταν στο μπλόκο που είχε στηθεί στο λιμάνι της ηπειρωτικής πόλης.

Το γραφείο εκείνη την ώρα ήταν κλειστό και ο βουλευτής απουσίαζε. Μετά την ρίψη των αντικειμένων, οι αγρότες κατέβασαν την πινακίδα του ΣΥΡΙΖΑ και ζωγράφισαν στην κεντρική είσοδο έναν μεγάλο κόκκινο σταυρό. Η ένταση πυροδοτήθηκε με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού Ioannina TV, όπου είπε ότι οι αγρότες αποχωρούν από το μπλόκο στο λιμάνι καθώς πείστηκαν από το ορθό των εξαγγελιών του πρωθυπουργού.

Ο εκπρόσωπός των αγροτών Ηλίας Μπάλος, μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ, δήλωσε ότι η αποχώρηση από το μπλόκο δεν οφείλεται στις πρωθυπουργικές εξαγγελίες και κάλεσε τον βουλευτή Θεσπρωτίας να αφουγκραστεί την αγωνία των νέων που στηρίζουν τον πρωτογενή τομέα.

1 σχόλιο

  1. Ρε παιδιά!! Ρε παιδιά. Είναι ακριβά πράγματα οι ντομάτες και τ'αυγά έστω και αν είναι κλούβια. Πιο καλά σκ@τ@ τους πρέπουν γιατί ωσ γνωστόν " όμοιος στον όμοιο κ'η κοπριά στα λάχανα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.