Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΛΙ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ.... ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΙΚΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΥΣ...

Δεκάδες ανήλικα κορίτσια από την πόλη Ντέιρ Αλ Ζουρ της Συρίας υποχρεώθηκαν με τη βία να παντρευτούν τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικ...



Δεκάδες ανήλικα κορίτσια από την πόλη Ντέιρ Αλ Ζουρ της Συρίας υποχρεώθηκαν με τη βία να παντρευτούν τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.

Η ηγεσία της οργάνωσης στη Ντέιρ Αλ Ζουρ, που βρίσκεται στην ανατολική Συρία, εξέδωσε φιρμάνι την προηγούμενη εβδομάδα καλώντας τις οικογένειες της πόλης να επιτρέψουν στις κόρες τους να παντρευτούν τζιχαντιστές, απειλώντας ότι όποιος δεν υπάκουε στις εντολές θα τιμωρούνταν δίχως έλεος.

«Περισσότεροι από 30 υποχρεωτικοί γάμοι έγιναν μέσα σε μια εβδομάδα στη Ντέιρ Αλ Ζουρ. Οι περισσότερες νύφες ήταν ανήλικες που πάρθηκαν από τις οικογένειές τους για να παντρευτούν τζιχαντιστές μέλη στο Ισλαμικό Κράτος με τον φόβο της τιμωρίας», είπε ένας διαδικτυακός ακτιβιστής την Παρασκευή.

«Το φαινόμενο των υποχρεωτικών γάμων παιδιών έχει αυξηθεί κατακόρυφα στις περιοχές που ελέγχονται από το Ισλαμικό Κράτος τους τελευταίους μήνες. Η οργάνωση «νομιμοποιεί» αυτούς τους γάμους μέσω του θρησκευτικού δικαστηρίου της», πρόσθεσε ο ίδιος ακτιβιστής.

«Δύο πατεράδες εκτελέστηκαν επειδή αρνήθηκαν να δώσουν τις κόρες τους σε τρομοκράτες τζιχαντιστές», κατέληξε.

Όπως αντιλαμβάνεστε πρόκειται για ένα πρωτοφανές όργιο παιδεραστίας με πρωταγωνιστές τους σαλεμένους της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος και θύματα ανήλικα νεαρά κορίτσια που βιάζονται στα πλαίσια υποτιθέμενων γάμων δίχως καμία νομιμοποίηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.