Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ...!!!

Όλοι οι φίλοι του Ζωγραφείου για 6η συνεχή χρονιά μαζί με τους μαθητές της Σχολής γινόμαστε ξανά παιδιά και με τα τρίγωνα στα χέρια θα...


Όλοι οι φίλοι του Ζωγραφείου για 6η συνεχή χρονιά μαζί με τους μαθητές της Σχολής γινόμαστε ξανά παιδιά και με τα τρίγωνα στα χέρια θα ψάλλουμε τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα στο ΠΕΡΑΝ! Στο Σισμανόγλειο, στο Πατριαρχείο, στο Γηροκομείο Βαλουκλί και στους ψυχασθενείς ομόθρησκους και αλλόθρησκους αδελφούς.

Μαθητές του Ζωγράφειο Λύκειου μαζί με το Διευθυντή τους είπαν τα κάλαντα στο γηροκομείο Μπαλουκλί στην Κωνσταντινούπολη, στους τελευταίους Έλληνες γέροντες που έχουνε μείνει εκεί.

Η Ελληνική Κοινότητα στην Κωνσταντινούπολη γιόρτασε τα Χριστούγεννα με παραδοσιακά κάλαντα τραγούδησε με την συνοδεία του ακορντεόν από Yani Demircioğlu, τον διευθυντή του Ελληνικου Ζωγράφειου Σχολείου. Με το πέρασμα του χρόνου το ελληνικό στοιχείο στην Κωνσταντινούπολη με μείωση κρατικών πολιτικών διακρίσεων, όπως η 6 με 7 Σεπ 1955 με το περιστατικό σε βάρος των μειονοτήτων. Ο Yani Demircioğlu προσπαθεί να φέρει την παλιά παράδοση πίσω στη ζωή με τους μαθητές του.

Παρελαύνουν με τραγούδια στην οδό Istiklal τελευταία 3 χρόνια στην ημέρα των Χριστουγέννων και στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Γηροκομείο στο Μπαλουκλί για να τραγουδούν χριστουγεννιάτικα τραγούδια.


http://filopoli-webmagazine.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.