Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ... ΚΑΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Η ΘΕΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΠΑΝΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑ!!!

Είναι εντυπωσιακά τα κτίσματα στα βόρεια προάστια. Τόσο εντυπωσιακά που κρύβουν τους κυρίους χώρους αλλά και τα μυστικά των ιδιοκτητών τ...

Είναι εντυπωσιακά τα κτίσματα στα βόρεια προάστια. Τόσο εντυπωσιακά που κρύβουν τους κυρίους χώρους αλλά και τα μυστικά των ιδιοκτητών τους. Μυστικά ωστόσο που κάποια στιγμή υπερπηδούν τους ψηλούς μαντρότοιχους. Η συγκεκριμένη είναι μια επιχειρηματίας που όλη της τη ζωή ήθελε να γίνει μια δεύτερη Αλίκη Βουγιουκλάκη. Την είχε πρότυπο και ακολουθούσε-όσο μπορούσε η καημένη- τα βήματα της αείμνηστης ηθοποιού.

Εκεί που τα κατάφερνε μια χαρά ήταν στους εραστές της. Μικρότεροι όλοι και αρκούντως αγορασμένοι με δωράκια και λεφτάκια οι σύντροφοι της γιαγιάς περνούσαν καλά μαζί της.

Στις υποχρεώσεις τους ήταν το πάμπερινγκ και να την ικανοποιούν σεξουαλικά. Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν η κιουρία ερωτεύτηκε νεαρό εραστή της… τον οποίο και σπίτωσε από την πρώτη εβδομάδα. Ο συγκεκριμένος φιλόδοξος πολύ και κινούμενος στον ευρύτερο χώρο της Ιατρικής, όχι απλά ξεζούμισε τη γιαγιά αλλά την έβαλε να του ανοίξει και το γραφείο του σε κεντρικό σημείο της Αθήνας. Μιλάμε για εκατομμύρια.

Όταν δε κάποια στιγμή ο τύπος έκανε την επανάσταση του με σκοπό να απομακρυνθεί η γιαγιά τον εκβίασε και τον υποχρέωσε να παντρευτεί την κόρη της. Γιατί; Μα για να τον έχει κοντά της. Πίσω από τον μαντρότοιχο. Εκεί στην Εκάλη ξέρουν πολλά οι γείτονες… και άλλα τόσα οι τοίχοι. Και ας είναι και ψηλοί και μαντρότοιχοι.

http://blogs.gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.