Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

MA TI KΑΛΗ ΣΥΖΥΓΟΣ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΣΦΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ... ΑΝΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ!

Παντρεμένη είχε ερωτική φωλιά, εγκατέλειψε το ανήλικο παιδί της και πήγε σε νησί που σύναψε ερωτικές σχέσεις με παντρεμένο  στρατιωτι...



Παντρεμένη είχε ερωτική φωλιά, εγκατέλειψε το ανήλικο παιδί της και πήγε σε νησί που σύναψε ερωτικές σχέσεις με παντρεμένο  στρατιωτικό με δύο παιδιά, που τελικά  τον χώρισε και έμειναν μαζί -Kατήγγειλε ψευδώς τον πρώην άντρα της ότι ήταν χρήστης και την ξυλοκοπούσε, αλλά παρ΄ όλα αυτά  θέλει την επιμέλεια του παιδιού της

Έκανε μια τρελή  κρυφή ερωτική ζωή, χρησιμοποίησε ανορθόδοξες τακτικές και ψέματα σε βάρος του  πρώην συζύγους της και παρ΄ όλα αυτά  θέλει την επιμέλεια του ανηλίκου παιδιού  της και οι αρεοπαγίτες με μια τυπολατρική ερμηνεία  στο γράμμα του νόμου άθελα τους στέκονται στο πλευρό της.



Είχε νοικιάσει επί δυο χρόνια γκαρσονιέρα και την είχε μετατρέψει σε ερωτική φωλιά, εγκατέλειψε την οικογενειακή εστία και το παιδί της το οποίο ανέθρεφαν ο πατέρας του και η 70χρόνη πεθερά της, σύναψε σχέσεις   με παντρεμένο στρατιωτικό με δυο παιδιά ο οποίος χώρισε για εκείνην, παρέδωσε στην Αστυνομία   κάνναβη  υποστηρίζοντας ότι τάχα ήταν του άντρα της,  κατήγγειλε ψευδώς ότι την ξυλοκόπησε.

Μετά απ΄  όλα αυτά ξύπνησε το μητρικό φίλτρο και  ζητάει την επιμέλεια του παιδιού της!

Εκείνος 50χρόνος καθηγητής Θεολογίας. Εκείνη νεότερή του κατά 9 χρόνια,  απόφοιτος του τμήματος φυσικής αγωγής του  Πανεπιστημίου Αθηνών, αλλά άνεργη.

Από το 2003 διέμεναν σε μεγάλη πόλη του Θεσσαλικού κάμπου. Στο ισόγειο διέμενε το ζεύγος και στον πρώτο όροφο οι γονείς του συζύγου.

Δηλαδή η 70χρόνη μητέρα του  και ο καρκινοπαθείς ιερέας πατέρας του, ο οποίος κατά την διάρκεια της δικαστικής διένεξης του ζεύγους απεβίωσε.
       
 Ένα χρόνο μετά  και αφού γέννησε το γιό της ξαφνικά η 41χρόνη χωρίς να ενημερώσει τον σύντροφό της γράφηκε σε ΙΕΚ για να παρακολουθήσει  πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης πληρωμάτων ασθενοφόρων ΕΚΑΒ.
       
Ο θεολόγος όταν το πληροφορήθηκε ότι η γυναίκα  του   θα καθίσει πάλι στα θρανία εξέφρασε τις έντονες αντιρρήσεις, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.
       
Η σύζυγος από Δευτέρα έως τα  Παρασκευή που διαρκούσαν τα μαθήματα πήγαινε μαζί με τον μικρό στους γονείς  της που έμεναν σε κοντινή πόλη, προκειμένου να τον προσέχουν.  Εκείνη πήγαινε   στα μαθήματα και επέστρεφε στο πατρικό της, ενώ το Σαββατοκύριακο πήγαινε στην  οικογενειακή εστία.

Έλα όμως που προκηρύσσεται διαγωνισμός μέσω ΑΣΕΠ  και διορίζεται συνοδός ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ. Το δε  Φεβρουάριο του 2010 τοποθετείται σε νησί του Αιγαίου, όπου και εγκαθίσταται.

Το παιδί παρέμεινε με τον πατέρα του   και τους μαγείρευε, έπλενε  η 70χρόνη  γιαγιά (μητέρα του καθηγητή).

Τον Μάιο του 2010 ο θεολόγος ψάχνοντας να βρει κάποιους λογαριασμούς «ξέθαψε» κάτι  μηνιαίες αποδείξεις καταβολής ενοικίου 150 ευρώ  που αφορούσαν γκαρσονιέρα στην ίδια πόλη.

Οι αποδείξεις ήταν στο όνομα της γυναίκας του και αφορούσαν το διάστημα  από τον Ιούλιο του 2008 έως τον Ιανουάριο του 2010. Δηλαδή, η τελευταία απόδειξη ήταν ένα μήνα πριν  μετακομίσει η γυναίκα του στο νησί!

Τότε, ο  θεολόγος συνειδητοποίησε ότι η γυναίκα του είχε εξωσυζυγές σχέσεις και  διατηρούσε  ερωτική φωλιά. Μετά από αυτόαποφάσισε να λύσει το γάμο του.

 Έτσι, ο μικρός και με σύμφωνη γνώμη της μητέρα του, έμεινε με τον πατέρα του και γράφτηκε σε Δημοτικό    σχολείο  της Θεσσαλίας.

Όμως, λίγους μήνες αργότερα άλλαξε γνώμη η συνοδός του ΕΚΑΒ σχετικά  με το ποιόν από τους δύο γονείς θα μένει το παιδί.

Από το σημείο αυτό και μετά άρχισε μια τρελή ταλαιπωρία για το παιδί, ενώ αναρρύθμιτες είναι οι δικαστικές αποφάσεις ασφαλιστικών μέτρων για το οποίος θα έχει την επιμέλεια του παιδιού.

Ο μικρός υποβλήθηκε στην ψυχική βάσανο να επιλέξει τον γονέα με τον οποίο   θέλει να διαμένει, ενώ η ταλαιπωρία   του συνεχίστηκε με ψυχοπαιδιάτρους, τέστ, κ.λπ.

Ενώ ο ψυχικός κόσμος του ανήλικου είναι μέσα στο μάτι του κυκλώνα, την ίδια στιγμή  η μητέρα του πάει στο Δημοτικό της Θεσσαλίας και τον μεταγράφει   στο   σχολείο του νησιού που έμενε.

Όταν πήγε για τη  μεταγραφή του παιδιού στην Θεσσαλία, δεν ξέχασε να περάσει από την Αστυνομία και να παραδώσει μια σακούλα με ακατέργαστη κάνναβη.  Όπως ισχυρίστηκε, την είχε ξεχάσει ο πρώην σύζυγός της στον σπίτι της.

Μάλιστα,   προσέθεσε ότι ο πρώην σύζυγός της στο σπίτι του έχει ποσότητα ινδικής κάνναβη.

Όπως ήταν λογικό η Ασφάλεια διενήργησε εξονυχιστικό έλεγχο στο σπίτι του καθηγητή, χωρίς όμως να βρει τίποτα. Ο ίδιος πήγε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε εκουσίως σε εξετάσεις από τις οποίες δεν διαπιστώθηκα ενδείξεις χρήσης   τοξικών ουσιών.

Τον Ιούνιο του 2010 μητέρα του ανήλικου συνάπτει ερωτικές σχέσεις με παντρεμένο απόστρατο στρατιωτικό που έχει δυο παιδιά.

Ο στρατιωτικός ξετρελαμένος με την ΕΚΑΒίτησα καταθέτει στις 30 Αυγούστου  2010 αίτηση λύση του γάμου του.

Μετά τις εξελίξεις αυτές νοικιάζουν νέο μεγαλύτερο  σπίτι  στο νησί,  όπου μένουν πλέον, η 41χρόνη, ο γιος της και ο χωρισμένος στρατιωτικός μαζί  με το ένα του παιδί (το δεύτερο πήγε με την πρώην σύζυγό του στρατιωτικού εκτός του νησιού).

Νέα δικαστήρια για την επιμέλεια.  Η μάνα μετά την αποτυχία της καταγγελίας για χρήση ναρκωτικών ουσιών από τον πρώην σύζυγο της,   εφεύρε νέο «πυροτέχνημα».

Επικαλέστηκε ότι ο πρώην σύζυγος, πήγε αιφνιδιαστικά στο νησί ένα βράδυ (πριν  γίνει συγκάτοικος του αποστράτου)  παραβίασε την μπαλκονόπορτα  και χωρίς λόγο την ξυλοκόπησε άγρια. Φυσικά, ούτε αυτό το τέχνασμα έπιασε.

Η επιμέλεια του παιδιού δόθηκε στον πατέρα, αλλά η  μητέρα του άσκησε αναίρεση στον Άρείο Πάγο.

Οι αρεοπάγιτες, παρά   το τόσο έντονα ψυχοφθόρο ιστορικό για τον ανήλικο, αλλά και την  όλη συμπεριφορά  της μητέρας του, κάθισαν τυπολατρικά στο γράμμα του νόμου και αναιρέσαν την  εφετειακή απόφαση που έδινε την επιμέλεια στον πατέρα.

Τελικά, η  υπόθεση θα κριθεί και πάλι από το Εφετείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.