Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ... ΣΚΥΛΙΑ ΦΟΝΙΑΔΕΣ! ΒΙΝΤΕΟ - ΣΟΚ: ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΟΥΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ, 62ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ!

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης, με δυο πιτ μπουλ ύστερα από εντολή της γυναίκας ιδιοκτήτριάς τους να επιτίθ...


Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης, με δυο πιτ μπουλ ύστερα από εντολή της γυναίκας ιδιοκτήτριάς τους να επιτίθενται σε έναν άνθρωπο αλλά και σε όσους έσπευσαν για βοήθεια

Οι εικόνες πραγματικά σοκάρουν. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα βίαιο περιστατικό, το οποίο χρειάζεται αρκετή αντοχή και γερό στομάχι για να το αντέξει κανείς. Όπως φαίνεται στην εικόνα που καταγράφει ο φακός, μία γυναίκα δίνει εντολή στα δύο πιτ μπουλ που συνοδεύει να επιτεθούν σε έναν άνδρα.






Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 55χρονη Cynthia Oliver από το Μπρονξ της Νέας Υόρκης είχε μια διαφωνία με έναν 62χρονο άντρα έξω από το σπίτι της, η οποία εξελίχθηκε σε καυγά. Τότε αποφάσισε να αφήσει ελεύθερα τα δύο σκυλιά της, τα οποία επιτέθηκαν στον άνδρα με απίστευτη σκληρότητα. Και αφού τον έριξαν στο έδαφος, δεν τον άφηναν από τα σαγόνια τους, ξεσκίζοντάς του τις σάρκες.

Παρά την προσπάθεια της ίδιας της ιδιοκτήτριάς τους, τα σκυλιά έχουν πραγματικά αφηνιάσει. Και δεν κάνουν πίσω ούτε όταν έρχονται άλλοι περαστικοί για να βοηθήσουν τον άτυχο άνδρα. Όπως φαίνεται και από την εικόνα, χρησιμοποιούν όποιο μέτρο βρουν πρόσφορο, όμως τα σκυλιά δεν σταματούν τη μάχη, και αφού έχουν καταφέρει σημαντικά χτυπήματα στον πρώτο άνδρα, επιτίθενται σε όποιον βρουν μπροστά τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε η αστυνομία της Νέας Υόρκης, ο πρώτος άνδρας είχε χάσει μέρος του αυτιού του, και είχε πολλές βαθιές πληγές στο στήθος και στα χέρια. Μαζί με έναν ακόμα άνδρα που έτρεξε να βοηθήσει και τραυματίστηκε και αυτός σοβαρά στο χέρι από δάγκωμα ενός από τα πιτ μπουλ οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για θεραπεία. Όσο για την ιδιοκτήτριά τους αντιμετωπίζει πολύ σοβαρές κατηγορίες για επιθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.