Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ. ΜΑ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΗ» ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ 54ΧΡΟΝΟ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟ. ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΞΟΧΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΒΥΘΟ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ

Απαγχονισμένος σε εξοχική κατοικία κοντά στην Άβυθο (στην παραλία Άκολι) βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Σκουρλάκης, τα ίχνη του οποίου χάθηκα...



Απαγχονισμένος σε εξοχική κατοικία κοντά στην Άβυθο (στην παραλία Άκολι) βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Σκουρλάκης, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν τη Δευτέρα, από την Άβυθο Αιγίου, όπου διέμενε με την οικογένειά του.

Λίγο πριν εγκαταλείψει το σπίτι του και εξαφανιστεί είχε αφήσει ένα σημείωμα στο οποίο, μεταξύ άλλων, έγραφε: «Σας αγαπώ πολύ όλους. Η ψυχή μου όμως είναι σκοτεινή».

Από την ημέρα που εξαφανίστηκε οι οικείοι του ήταν ιδιαίτερα ανήσυχοι καθώς στο σημείωμα που άφησε έδινε οδηγίες για να τακτοποιηθούν κάποιες κληρονομικές εκκρεμότητες.

Πρέπει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, o 54χρονος υπάλληλος τοπικού σωματείου είχε πρόσφατα περιπέτειες με τον νόμο, γεγονός που είχε σημαντικές επιπτώσεις στην ψυχολογία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.