Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ... FANTASTIC FOUR ΤΟΥ MUAY THAI: Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...

Το Muay Thai στην Ελλάδα έχει ανοδική πορεία και ειδικότερα τον τελευταίο ένα χρόνο όπου στα event βλέπαμε ως αναπόσπαστο κομμάτι το συγκ...

Το Muay Thai στην Ελλάδα έχει ανοδική πορεία και ειδικότερα τον τελευταίο ένα χρόνο όπου στα event βλέπαμε ως αναπόσπαστο κομμάτι το συγκεκριμένο στυλ.Το Fightsports.gr επιλέγει τους τέσσερις αθλητές που ξεχωρίζει για τους λόγους που θα δείτε παρακάτω. Πάμε να δούμε τους fantastic four του Ελληνικού Muay Thai.

Αλέξανδρος Βασιλειάδης

Ο καλύτερος thai fighter στην Ελλάδα, υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία γι’αυτό και έλειψε την φετινή σεζόν. Στο παλμαρέ του σπουδαίες νίκες απέναντι σχεδόν σε όλους τους τοπ Έλληνες αθλητές. Κι όμως ο συγκεκριμένος έχει να δώσει πολλά, αποκορύφωμα η κατάκτηση ζώνης στην Ταϊλάνδη.

Γιάννης Μπούκης

Ίσως ο πιο ταλαντούχος Έλληνας thai fighter με σειρά νικών την τελευταία σεζόν. Του λείπει η εμπειρία που θα έρθει όμως με την τριβή των αγώνων. Ποντάρουμε σε αυτόν διότι έχει άστρο και καλείται να το αποδείξει φέτος που θα είναι η σεζόν του.

Αλέξανδρος Βλάχος

Ο αθλητής με τους περισσότερους αγώνες φέτος στην Ελλάδα! Έπαιζε σχεδόν κάθε Κυριακή αγώνα, τον πετυχαίναμε σε όποιο event κι αν πήγαμε. Μαζεύει εμπειρία, είναι σκληρός και ψάχνει το δυνατό παιχνίδι για να κάνει την υπέρβαση.

Τέο Γιαννόπουλος

Δεν του... έκατσαν κάποια παιχνίδια φέτος όμως παραμένει ένα ατόφιο ταλέντο που δουλεύει ακατάπαυστα. Έχει άλλη κουλτούρα και δείχνει πως με την σωστή διαχείριση μπορεί να κάνει την διαφορά στο εγχώριο Muay Thai.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.