Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΨΗΝΕΙ ΜΠΕΪΚΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΝΝΗ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥ ΟΠΛΟΥ!!! ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Ο ΤΕΞΑΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΩΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ, ΤΕΝΤ ΚΡΟΥΖ!!!

Πώς να μαγνητίσεις το ενδιαφέρον των ψηφοφόρων όταν είσαι ένας από τους 17 υποψήφιους του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για τον Λευκό Οίκο; Τ...

Πώς να μαγνητίσεις το ενδιαφέρον των ψηφοφόρων όταν είσαι ένας από τους 17 υποψήφιους του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για τον Λευκό Οίκο; Τρεις ημέρες πριν από την πρώτη τηλεοπτική αναμέτρηση των προκριματικών εκλογών για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, ο γερουσιαστής Τεντ Κρουζ δε βρήκε κάτι καλύτερο να κάνει από το να ψήσει μπέικον στην... κάννη ενός πυροβόλου όπλου.
Σε βίντεο διάρκειας ενός λεπτού που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, ο 44χρονος Τεξανός γερουσιαστής δεν επέλεξε να μιλήσει για ένα θέμα που βρίσκεται στην ατζέντα της προεκλογικής εκστρατείας, αλλά να δηλώσει... ότι «υπάρχουν λίγα πράγματα που εκτιμά περισσότερο από το να ετοιμάζει πρωινό για την οικογένειά του τα Σαββατοκύριακα», παρουσιάζοντας τον τρόπο που -όπως λέει- το κάνει.

«Στο Τέξας ψήνουμε το μπέικον λίγο διαφορετικά» περιγράφει στην αρχή του βίντεο, υπό τις νότες μιας μουσικής από ταινία δράσης, και ακολούθως ο γερουσιαστής φαίνεται να ψωνίζει το μπέικον από σούπερ μάρκετ, να το τυλίγει γύρω από την κάννη ενός ημιαυτόματου τουφεκιού, να το καλύπτει με αλουμινόχαρτο κι έπειτα να πυροβολεί κατά ριπάς εναντίον ενός στόχου αδειάζοντας δύο γεμιστήρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.