Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΣΙ ΕΔΩΣΕ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ...!!! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ ΤΑ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ...

ΚΙ ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΠΟΝΔΥΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΩΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΙΑΣ Ή ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ...  Δεί...


ΚΙ ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΠΟΝΔΥΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΩΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΙΑΣ Ή ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ... 

Δείτε την κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν οι τρεις μειονοτικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Προηγήθηκαν, κατά πληροφορίες, επαφές με τον τούρκο πρόξενο - Κουίκ: Καταδικάζω και θεωρώ απαράδεκτη την όποια παρέμβαση του Προξενείου στις εσωτερικές μας υποθέσεις

Τη συνεργασία του τουρκικού προξενείου στην καμπάνια υπέρ του «όχι» στο σημερινό δημοψήφισμα φέρεται να ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Την πρωτοβουλία ανέλαβε ο βουλευτής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ ο οποίος ήρθε και σε επαφές με τον Τούρκο πρόξενο στην Κομοτηνή.

Η πρωτοβουλία Ζεϊμπέκ ήταν εις γνώση κυβερνητικών στελεχών που όχι μόνο δεν διαφώνησαν αλλά και εμμέσως παρότρυναν την κίνηση αυτή του μειονοτικού βουλευτή.

Μετά, μάλιστα, την αρχική πρώτη συνάντηση στην οποία ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά κάλεσε τον Τούρκο πρόξενο να παρέμβει προκειμένου η μουσουλμανική μειονότητα να ψηφίσει «όχι», ακολούθησαν άλλες δύο συναντήσεις παρουσία και των άλλων δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή, Αϊχάν Καραγιουσούφ και Μουσταφά Μουσταφά.

Αποτέλεσμα των επαφών ήταν τελικά οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να εκδώσουν κοινή ανακοίνωση στα τουρκικά - η οποία αναρτήθηκε στο προφίλ του facebook του κ. Ζεϊμπέκ - με την οποία καλούν τη μειονότητα να ψηφίσει «όχι» την Κυριακή.


Κουίκ: Απαράδεκτη η παρέμβαση του τουρκικού προξενείου

Τις πληροφορίες ότι οι μειονοτικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ παροτρύνουν τα μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας να ψηφίσουν «όχι» επιβεβαίωσε εμμέσως ο υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ. Σε δήλωσή του μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαίωματος, ο κ. Κουίκ ανέφερε: «Με βάση τα όσα διαχέονται, καταδικάζω και θεωρώ απαράδεκτη την όποια παρέμβαση του Προξενείου στις εσωτερικές μας υποθέσεις. Δεν με εξοργίζει μόνο αν το Προξενείο δίνει γραμμή για ΟΧΙ ή ΝΑΙ. Με εξοργίζει που για μία ακόμα φορά εμπλέκει ψηφοφόρους της Θράκης, Έλληνες πολίτες, σε εκλογικές διαδικασίες της πατρίδας μου».

----------------------------------

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ STOXOS.GR ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ:
ΕΔΩΣΕ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ «ΟΧΙ» ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ...!!! ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΕ ΞΑΝΘΗ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.