Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΙ ΑΛΛΗ ΓΙΑΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ... ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΑΛΥΠΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΓΑΝ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ...!

Ακόμη μια ηλικιωμένη γυναίκα έζησε στιγμές τρόμου και αγωνίας μέσα στο ίδιο της το σπίτι στην Άμφισσα, στο οποίο εισέβαλαν δυο άγνωστοι κ...



Ακόμη μια ηλικιωμένη γυναίκα έζησε στιγμές τρόμου και αγωνίας μέσα στο ίδιο της το σπίτι στην Άμφισσα, στο οποίο εισέβαλαν δυο άγνωστοι κακοποιοί που δεν φρόντισαν ούτε καν να καλύψουν τα πρόσωπά τους και την χτύπησαν αλύπητα για να την ληστέψουν!

Μόνο... λουλούδια για την πρωτομαγιά δεν έφεραν στην άτυχη 86χρονη οι δυο ληστές που την ξύπνησαν με τον θόρυβο που έκαναν καθώς παραβίασαν το παράθυρο της κουζίνας και τρύπωσαν στο υπνοδωμάτιό της. Η ηλικιωμένη ξύπνησε και προσπάθησε να καλέσει σε βοήθεια, αλλά οι δράστες την ακινητοποίησαν χτυπώντας την με γροθιές στο πρόσωπο!

Στη συνέχεια, ενώ ο ένας κρατούσε ακίνητη την 86χρονη, ο άλλος ερεύνησε το φτωχικό της ώσπου ανακάλυψε τα χρυσαφικά της και άγνωστο χρηματικό ποσό, τα οποία πήρε και τράπηκε σε φυγή μαζί με τον συνεργό του αφήνοντας αιμόφυρτη και σοκαρισμένη την άτυχη γριούλα που ειδοποίησε αναστατωμένη την Αστυνομία. Οι έρευνες, όμως, δεν είχαν αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.