Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ: ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΣΕ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ!!! ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ!!!

Ενα απίστευτο – διπλό – επεισόδιο, με πρωταγωνίστρια την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, συνέβη στην Αιδηψό. Η πρόεδρος της Βου...

Ενα απίστευτο – διπλό – επεισόδιο, με πρωταγωνίστρια την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, συνέβη στην Αιδηψό.

Η πρόεδρος της Βουλής προπηλάκισε υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων από τον οποίο απαιτούσε να της αλλάξει λάστιχο στο αυτοκίνητό της, ενώ απείλησε και δύο γυναίκες που έτυχε να βρίσκονται εκεί και επιχείρησαν να βιντεοσκοπήσουν την σκηνή. Απαίτησε να σβήσουν φωτογραφίες και βίντεο και μάλιστα, σύμφωνα με τις καταγγελίες τους, άνοιξε η ίδια την πόρτα και άρπαξε τα κινητά τους θέλοντας να διασφαλίσει ότι όντως τα έσβησαν.

Το πρώτο επεισόδιο έγινε χθες Κυριακή του Πάσχα, όπου η κυρία Κωνσταντοπούλου πήγε σε πρατήριο υγρών καυσίμων ΕΚΟ, στο 1ο χιλιόμετρο του δρόμου Αιδηψός-Ιστιαία, απαιτώντας να της αλλάξουν το λάστιχο επειδή έχανε αέρα.

Στις διαμαρτυρίες του υπαλλήλου ότι δεν είναι βουλκανιζατέρ και δεν έχει αυτή την δυνατότητα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου άρχισε να φωνάζει και να τον απειλεί: «Πάρε μου το αφεντικό σου να σε απολύσει τώρα, δεν ξέρεις ποια είμαι εγώ». Ο υπάλληλος επέμεινε, της έβαλε αέρα στο προβληματικό λάστιχο και η πρόεδρος της Βουλής αποχώρησε.

Το σκηνικό επαναλήφθηκε και την επόμενη ημέρα, σήμερα Δευτέρα του Πάσχα, όπου και απαίτησε πάλι να γίνει αλλαγή του ελαστικού. Ο υπάλληλος του πρατηρίου επανέλαβε ότι δεν έχει αυτή την δυνατότητα. «Δεν μπορούμε να σας αλλάξουμε λάστιχο, δεν έχουμε τα κατάλληλα εργαλεία, δεν είμαστε βουλκανιζατέρ». Η Ζ. Κωνσταντοπούλου έφυγε και επέστρεψε 20 λεπτά αργότερα, προκαλώντας έντονο επεισόδιο. «Δώσε μου τα στοιχεία σου και το τηλέφωνο του αφεντικού σου, ξέρεις ποια είμαι εγώ;» του έλεγε απειλητικά, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. «Δεν κρύβομαι, γιατί όμως να σας δώσω τα στοιχεία μου; Τι έκανα;» απαντούσε σε υψηλούς τόνους ο υπάλληλος.

Μάλιστα, η πρόεδρος της Βουλής έφτασε στο σημείο να απειλήσει δύο γυναίκες, που βρίσκονταν στο βενζινάδικο τυχαία, επειδή κατέγραψαν εικόνες και βίντεο από το επεισόδιο.

«Είναι παράνομη η βιντεοσκόπηση, είναι ποινικό αδίκημα, σβήστε τα τώρα» τους φώναζε απειλητικά και τις ανάγκασε να σβήσουν ό,τι είχαν τραβήξει. Μάλιστα άρπαξε η ίδια τα κινητά των δύο γυναικών για να διαπιστώσει ότι όντως είχαν σβήσει το υλικό.

«Διαγράψτε το τώρα, δείξτε μου τι έχετε τραβήξει» έλεγε με ένταση.

To επεισόδιο επιβεβαιώνει και ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου ενώ μάρτυρες λένε ότι στη σκηνή υπήρχαν και αυτοκίνητα που γιουχάισαν την πρόεδρο της Βουλής.

Αποκλειστική συνέντευξη της καταγγέλουσας

Μιλώντας στο iefimerida.gr η κυρία Βάλια Παναγιωτίδου, υπάλληλος του ΟΤΕ περιέγραψε λεπτό προς λεπτό την καταγγελία της.

«Σήμερα το απόγευμα στις 4, πέρασα με το πλοίο από την Γλύφα στον Αγιόκαμπο γιατί ήθελα να κατευθυνθώ στην εκκλησία του Αγ. Ιωάννη Ρώσσου. Ο τελικός μου προορισμός ήταν η Αθήνα,αλλά ήταν ωραία μέρα και είπαμε με την φίλη μου να το κάνουμε σαν εκδρομή. Σταματήσαμε για να βάλουμε βενζίνη περίπου ένα χιλιόμετρο πριν φτάσουμε στην Αιδηψό, στο δεξί χέρι έχει ένα πρατήριο ΕΚΟ. Ηταν γύρω στις 5 παρά 20. Πάρκαρα στις αντλίες.

Ακριβώς μπροστά μου ήταν ένα γαλάζιο αυτοκίνητο, ένας «σκαραβαίος» και είδα μια κυρία και δύο άνδρες να φωνάζουν δυνατά. Ο ένας άντρας φαίνονταν ότι ήταν υπάλληλος βενζινάδικου από την στολή που φορούσε. Και οι τρεις φώναζαν υπερβολικά δυνατά. Από την φωνή κατάλαβα αμέσως ότι η γυναίκα ήταν η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου και σήκωσα το κινητό να τραβήξω τη σκηνή. Εκείνη την ώρα η κυρία Κωνσταντοπούλου έλεγε στον υπάλληλο «δεν με εξυπηρέτησες, δώσε μου τα στοιχεία σου θα πάρω το αφεντικό σου» και εκείνος απαντούσε «τι τα θέλεις δεν κρύβομαι, δεν ντρέπεσαι να μου ζητάς τα στοιχεία μου να πάρεις το αφεντικό μου;». Η κυρία Κωνσταντοπούλου επέμενε «δώσε μου τα στοιχεία σου και το αφεντικό σου τώρα θα δεις τι έχει να γίνει». Ο τρίτος κύριος που υπέθεσα ότι λόγω του αξιώματός της θα ήταν αστυνομικός, έλεγε «Ζωούλα να πάρουμε την αστυνομία;» και φώναζε στον υπάλληλο «δεν ντρέπεστε, δεν ξέρετε ποια είναι; Γιατί δεν την εξυπηρετείτε;».

Η φίλη μου που ήταν στο αυτοκίνητο τραβούσε βίντεο, εγώ μπήκα μέσα στο κατάστημα και είδα την κυρία Κωνσταντοπούλου να ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου μου και να απαιτεί από την φίλη μου να σβήσει το βίντεο. Εκείνη τρόμαξε και το διέγραψε. Η κα Κωνσταντοπούλου, της πήρε το κινητό από τα χέρια για να δει αν έχει κάτι άλλο υλικό ή αν είναι οριστική η διαγραφή και της το επέστρεψε. Κατόπιν κατευθύνθηκε στο κατάστημα και άρχισε να μου φωνάζει να διαγράψω και εγώ το βίντεο και ότι ήταν παράνομο. Της είπα «δεν σας έχω τραβήξει βίντεο» γιατί όντως εγώ είχα πάρει φωτογραφία και το κινητό μου μπλόκαρε. Κατευθύνθηκε ο τρίτος κύριος προς τα εμένα και φώναζε «δώσε το κινητό και σβήσε ό,τι έχεις κάνει». Του είπα «σας παρακαλώ, δεν μπορείτε να μου πάρετε το κινητό» και γυρίζει προς την κα Κωνσταντοπούλου και της λέει: «Ζωούλα, θέλεις να πάρουμε την Αστυνομία;». Ερχεται η πρόεδρος της Βουλής ακριβώς μπροστά μου και μου λέει «δείξτε μου τι έχετε τραβήξει τώρα, γιατί είναι ποινικό αδίκημα και η φωτογραφία και το βίντεο». Ηταν τρομερά απειλητική. Εντάξει δεν έχω και το κατάλληλο ύψος να σταθώ απέναντί της και φώναζε πάρα πολύ. Ανοίγω το κινητό μου, βλέπει ότι έχω μια φωτογραφία, τη διαγράφω.

«Είναι απαράδεκτος ο τρόπος σας» της είπα.

«Εσείς είστε απαράδεκτη, που τραβάτε βίντεο και είστε τυχερή που το διαγράψατε» απάντησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και έφυγε.

Εκείνη την ώρα, εμφανίστηκε η σύζυγος του κυρίου που ήταν δίπλα της και αρχικά τον πέρασα για άνδρα της προσωπικής της ασφάλειας, και του είπε «γρήγορα θα χάσουμε το πλοίο». Εκεί συνειδητοποίησα ότι ήταν απλώς περαστικός.

Ρώτησα τον υπάλληλο αν θέλει να του αφήσω τα στοιχεία μου γιατί δεν είναι μικρό πράγμα στις μέρες μας να απειλείς έναν εργαζόμενο.

Νιώθω πολύ άσχημα που δεν κράτησα το βίντεο.

Εχει πάρει μεγάλη έκταση το θέμα και δεν σας κρύβω ότι ανησυχώ λίγο και έχω αγχωθεί γιατί δέχομαι και πολλά μηνύματα. Καταλαβαίνετε ότι είναι η πρόεδρος της Βουλής, δεν είναι τυχαίο πρόσωπο. Αλλά έχω σοκαριστεί με τη συμπεριφορά της. Δεν είναι μικρό πράγμα, η πρόεδρος της Βουλής να ουρλιάζει μπροστά σου ενώ συμπεριφέρεται κατά τέτοιο τρόπο μπροστά σε έναν υπάλληλο, είναι σοκαριστικό»

iefimerida.gr

4 σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΖΩΑΑΑΑΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΧΟΤΖΑ ΜΑΛΑΚΕΣ........ΜΑΣ ΠΕΡΝΕΙ ΟΛΟΥΣ Η ΜΠΑΛΑ ΑΛΛΑ.....ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. e poso 8a paei?kata ta telh maiou probleponte ekloges...meta kontra ekloges kai katakahmenh roumelh ti sou melle na pa8eis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. den vrisko pou exh adiko h kyria kostantopoulou oson afora to video kai ths fotografies!! oso gia to venzina sigoura den exh to dikaioma na ths alaksi to lastixo alla den htane kai toso spoudeo na to allaksi h na ths prothnh ena fast!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ... ΤΟ ΦΩΝΑΖΑ... ΜΕ ΤΑ 751 ΕΥΡΩ, ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΕΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.