Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗΣ ΠΟΥΤ@Ν@Σ: Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ (ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ;) ΣΤΗΝ ΚΥΡΑ-ΤΑΣΙΑ 1.800 ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΟΥΝ ΟΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ»! ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ!..

Αντιδρά το Κίνημα Πολιτών Αθήνας στη διάθεση ακινήτων του κέντρου της πρωτεύουσας για τη φιλοξενία μεταναστών. Ο δήμαρχος της πόλης Γιώ...


Αντιδρά το Κίνημα Πολιτών Αθήνας στη διάθεση ακινήτων του κέντρου της πρωτεύουσας για τη φιλοξενία μεταναστών. Ο δήμαρχος της πόλης Γιώργος Καμίνης, έδωσε στην αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου, τη λίστα με τα 1.800 ακίνητα που προτείνει για να αξιοποιηθούν για αυτό το ζήτημα, περιλαμβάνοντας κτίσματα ακόμα και στο Κολωνάκι. 



Η Ομόνοια, η Πλατεία Βικτωρίας, η Πλάκα, η Πλατεία Κλαυθμώνος, το Μοναστηράκι και η Αιόλου είναι μερικές περιοχές που περιλαμβάνονται στη λίστα, προκαλώντας την αντίδραση των πολιτών. 



Καταστηματάρχες και κάτοικοι της πλατείας Ομονοίας εξαπέλυσαν τα «πυρά» τους στη γενική συνέλευση του ΚΙ.ΚΟ.ΠΑ μετά την πρόταση της κυρίας Χριστοδουλοπούλου να ανοίξει το ξενοδοχείο le Mirage για να φιλοξενηθούν μετανάστες. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες στη συνέχεια το υπουργείο Εθνικής Άμυνας «μπλόκαρε» τη λειτουργία του ξενοδοχείου. 



«Κάνουν δουλειές του ποδαριού δε μοιράζονται έτσι ακίνητα. Άστοχη και χωρίς σχεδιασμό η κίνηση της υπουργού» λέει στο protothema.gr o συντονιστής του κινήματος πολιτών Αθήνας, Δημήτρης Νικολακόπουλος.



«Δεν έχουν κανένα σχέδιο, ούτε η υπουργός, ούτε ο δήμαρχος. Το κέντρο απειλείται επικίνδυνα. Η παρουσία των μεταναστών στην πλατεία έριξε την κίνηση και το τζίρο» υποστηρίζει ο εκπρόσωπος αλυσίδας αρτοποιείων, Σωτήρης Λάμπρου. 

Δείτε εδώ την αναλυτικη λίστα

















 

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.