Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΟΤΖΙΑΣ ΠΡΟΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ: ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

http://ethnikismos.net_  Λίγες ημέρες μετά τις εγκωμιαστικές δηλώσεις του προέδρου των Σκοπίων για τον Τσίπρα, ήρθε η συνάντηση του Κο...


http://ethnikismos.net_ Λίγες ημέρες μετά τις εγκωμιαστικές δηλώσεις του προέδρου των Σκοπίων για τον Τσίπρα, ήρθε η συνάντηση του Κοτζιά με τον σκοπιανό ομόλογό του, στο περιθώριο της άτυπης διάσκεψης των υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε. στην Ρίγα.

Όπως «διέρρευσε» στα ΜΜΕ η πλευρά Κοτζιά, τόνισε στον σκοπιανό υπουργό πως το πραγματικό πρόβλημα δεν είναι το όνομα του σκοπιανού κρατιδίου, αλλά ο αλυτρωτισμός των Σκοπιανών, που εκδηλώνεται ποικιλοτρόπως.

Τι σημαίνει αυτό σε απλά ελληνικά; Πως η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων είναι πρόθυμη να χαρίσει στους Σκοπιανούς το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας, αρκεί να κάνουν κάποια επίσημη δήλωση ότι δεν διεκδικούν ελληνικά εδάφη! Η οποία βεβαίως, θα είναι στάχτη στα μάτια των Ελλήνων, για να καταπιούν την προδοσία!

Αν έτσι νομίζουν οι Τσιπροκαμμένοι, είναι πολύ γελασμένοι! Γιατί για κακή τους τύχη, υπάρχει η Χρυσή Αυγή, που με κάθε τρόπο, δε θα επιτρέψει το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.