Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

AYTO EINAI ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ...!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ... 5000 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΕ ΑΝΕΡΓΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΕΝΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑ ΘΑ ΤΗΣ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ...!!

5000 ευρώ πρόστιμο, στην κυρία που πουλά κουλούρια στην πλατεία, διότι δεν συνεμορφώθην με τας υποδείξεις. Μετά από 5 χρόνια ανεργίας κ...

5000 ευρώ πρόστιμο, στην κυρία που πουλά κουλούρια στην πλατεία, διότι δεν συνεμορφώθην με τας υποδείξεις. Μετά από 5 χρόνια ανεργίας και με μητέρα υπερήλικα κατάκοιτη, μόνες τους, η κυρία κατάφερε να φτιάξει ένα καρότσι και να πουλάει κουλούρια στην πλατεία. 5000 ευρώ πρόστιμο επειδή δεν έχει άδεια.

Το Δημοτικό Συμβούλιο προ 6μήνου αρνήθηκε να της δώσει άδεια και κατά πλειοψηφία στήριξε την άποψη να μην δίνονται άδειες σε μικροπωλητές.

Η πλειοψηφία του ΔΣ με Δήμαρχο Τζουλάκη και αντιδήμαρχο Κονιδάρη, θεωρεί πως έχει τόσο τακτοποιημένη την πανέμορφη πλατεία, που είναι μίασμα να την πατούν άνθρωποι της δουλειάς.

Έτσι συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε η κυρία κουλουρτζού να μείνει απροστάτευτη απέναντι στο Νόμο, και το τόσο φιλολαϊκό σώμα της αστυνομίας να της ρίξει (όπως μάθαμε με μεγάλη χαρά και βία) αυτό το πρόστιμο της ντροπής για τη Νέα Σμύρνη.

Την άλλη μέρα τραβήξαμε φωτό από την πλατεία. Το μήνυμα είναι σαφές.



ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

15 σχόλια

  1. τις αδειες τις δινουν σε αλλοδαπους.ολες οι πλατειες και ολα τα στεκια και σταθμοι μετρο κ,λ,π, οι κουλουραδες ειναι αλλοδαποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οτι λαθραιο θελει βρισκει καποιος να αγορασει στην πλατεια απο αλλοδαπους και κυνηγανε την Ελληνιδα!

    Νεοσμυρνιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τελικα η άνοδος στην εξουσία του ΛΑΪΚΟΎ ΣΥΝΔΈΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ειναι μονόδρομος ... προταση, οι φίλοι της χρυσής αυγής (που θα πρεπει να πρωτοστατησει) να αναλαβουν να μαζέψουν αυτα χρηματα και να πληρωθεί το πρόστιμο αυτής της άτυχης Ελληνίδας, η Χρυση Αυγή ανοίγει δρομο με το συνθηματικό. ""Εθνική Αλληλεγγύη'' ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. όχι γιατί να το πληρώσουν η χρησαβγήτες να πάει να το πλήρωση αυτή στον τσίπρα και να καταλάβεται.. μια και καλά αυτός ο λαός δεν στρώνη με τη ποτά. που είνε η άνεργοι που λένε ότι φτάνη στα δύο εκατομύρια πιος τους ψηφησε πως βγήκε ο τσίπρας τώρα .. που τους είπε θα τους φόρτωση χρησάφι... χαχαχαχα ...ειμαστε αξιοι τησ μιρα μας δεν μας φτει κανης μονη μας τα βγαλαμε τα ματια μας και μην κλεγομαστε σαν της πορνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΣΕ ΠΤΟΧΩΤΑΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΤΖΗΔΕΣ.ΕΙΧΑΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΔΕΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΕ!!!ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ(ΕΤΣΙ ΔΙΕΔΟΘΗ)ΤΑ ΕΔΩ ΦΙΛΟΛΑΊ΄ΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΟΥ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΩΝ ΑΥΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!!ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΕΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΞΕΠΑΓΙΑΖΑΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥ 15 ΕΥΡΩ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανωνυμος 24/3/2015 Ενω 0 Παπακ/ντινου ΜΕ 5.000.000 Ελευθερος




    '''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΤΟΥΣ 15.000 ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΟ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΔΕΙΑ. ΚΑΙ ΕΧΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑΜΙΑΚΗ ΤΕΛΕΥΤΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΑΧΙΣ. ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΟΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.ΑΙΣΧΩΣ.
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. XΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.
    ΤΕΛΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. GIA NA DI O ELLINAS ASPRI MERA XRIAZETE AFTO POU EKANE O BASILIAS KONSTANTINOS PERIFRONISI STOUS EXTROUS KAI STISIMO APENANTI TOUS ME ALLA LOGIA XARAZOUME POREIA KAI TOUS AGNOOUME SAN NA MIN IPARXOUN MIA KOULOUROU ELLINIDA TIN ALLI MERA 10 TIN EPOMENI 100 KAPSIMO TIN ELLINIKI SIMEA TIN ALLI MERA 100 ELLINIKES SIMEES FILAKI O MIXALOLIAKOS 100 MIXALOLIAKI STIN THESI TOU ETSI THA YLOPOIITHI I SOSTI IDEA TOU STOXOU MIN AFINOUME TOUS MPOLSEBIKOUS KAI TA APOBRASMATA TOUS SE XLORO KLARI KAI MIN KSEXNAME I ALEPOU POLLES FORES EXEI PIO KALA APOTELESMATA APO TO LIONTARI AM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. στην διασταυρωση λεωφορου αθηνων και σπυρου πατση γωνια, αλβανος κουλουρας εδω και 10 χρονια πουλαει κουλουρια δικιας του κατασκευης,οταν ενας ελληνας προσπαθησε να πουληση λιγο πιο κατω,τον εσπασε στο ξυλο ολοκληρη συμορια αλβαναριων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ...ΟΙ "ΒΟΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ....ΑΘΩΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑΤΑ..ΚΑΙ ΤΑ "ΣΥΡΙΖΑΙΑ" ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΗ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ..ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 5000 πρόστιμο σε ανεργη που πουλούσε κουλούρια και 1 χρονο φυλάκιση με τριετή αναστολή στον Παπακωνσταντινου. Δικαιοσύνη, οχι αστεία. ας ειναι ποση μιζα θελουν στο δημο για να της δοσουν την αδεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.