Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"KOΨΕ... ΕΝΑ "ΧΑΡΤΙ" ΚΙ ΑΝ ΜΑΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΩ ΤΟ ΛΑΡΥΓΓΙ!" ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ Ο ΜΑΝΟΣ ΞΥΔΟΥΣ!

Στο διαδίκτυο μπορεί να βρεί κανείς θησαυρούς αν ψάξει καλά. Δείτε λοιπόν τι βρήκα σήμερα. Δείτε γιατί το μεγαλείο ενός καλλιτέχνη μπ...



Στο διαδίκτυο μπορεί να βρεί κανείς θησαυρούς αν ψάξει καλά. Δείτε λοιπόν τι βρήκα σήμερα.
Δείτε γιατί το μεγαλείο ενός καλλιτέχνη μπορεί και κρύβεται πολλές φορές στις λεζάντες και στα «περισσότερα». Όπως αντίστοιχα οι παλιοί εφημεριδάδες έλεγαν κάποτε για τα μονόστυλα. «Σε αυτά κρύβονται ειδήσεις»
Δείτε τι έγραφε ο Ξυδους το 1993, όταν οι άγνωστοί- στο ευρύ κοινό-τότε Πυξ-Λαξ έπεισαν τον Καρρά να τραγουδήσει το «Άστην να λέει» που έμελλε να γίνει ύμνος. Δείτε τα λόγια ενός νεκρού σήμερα συνθέτη που με συγκίνησαν πολύ. Διαβάστε ένα μυστικό που δεν πήρε μαζί του στον άλλο κόσμο.

ΜΑΝΟΣ ΞΥΔΟΥΣ: Εμείς τότε είχαμε κάνει αυτό το τραγούδι με το συγκρότημα και θέλαμε κάποιον λαϊκό τραγουδιστή. Είχαμε στο μυαλό μας τον Βασίλη Καρρά αλλά ήταν δύσκολο να τον πλησιάσουμε. Μεσολάβησε ο Αχιλλέας Θεοφίλου -σε αυτόν οφείλεται η παραγωγή του τραγουδιού- που το βρήκε καλή ιδέα. Θέλω να πω κάτι που έζησα όσον αφορά στον άνθρωπο. Αν κάποιος γεμίζει ένα μαγαζί, δε λέει τίποτα. Όταν κυκλοφόρησε ο δίσκος ο Βασίλης Καρράς εμφανιζόταν σ” ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη. Ένα βράδυ στο καμαρίνι έτυχα μάρτυρας μιας σκηνής που αν και έχουν περάσει τόσα χρόνια τη θυμάμαι πολύ έντονα. Ήρθαν τρία άτομα από τον σύλλογο παιδιών της Βέροιας με προβλήματα για να μιλήσουν για μια συναυλία που θα συγκέντρωναν χρήματα. Τους άκουσε και στο τέλος τους ρώτησε με πόσα χρήματα θα ήταν ευχαριστημένοι από τα έσοδα της συναυλίας. Τα παιδιά θα ήταν ικανοποιημένα με 300.000 δραχμές. Τότε εκείνος φωνάζει τον συνεργάτη του, τον Λέλεκα, και του λέει «κόψε ένα χαρτί». Όταν λέμε «ένα χαρτί» εννοούμε ένα εκατομμύριο. Έδωσε την επιταγή στο ένα παιδί και είπε «αν μάθει κανείς τίποτα θα σου κόψω το λαρύγγι». Από “κεί και πέρα δεν μπορεί να μου πει κανείς τίποτα για τον Βασίλη Καρρά…»


blogs.gossip-tv

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.