Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΩΜΑΝΟ!

- Η αστυνομία είναι επί ποδός και σε πολλές μεγάλες πόλεις της χώρας, όπως η Πάτρα όπου έγιναν και εκεί επεισόδια - Ο αρμόδιος εισαγγελέα...


- Η αστυνομία είναι επί ποδός και σε πολλές μεγάλες πόλεις της χώρας, όπως η Πάτρα όπου έγιναν και εκεί επεισόδια
- Ο αρμόδιος εισαγγελέας στην εισήγησή του ήταν αρνητικός στο να δοθεί εκπαιδευτική άδεια στον Νίκο Ρωμανό
- Σε διαρκή επικοινωνία ο Ευάγγελος Βενιζέλος με υπουργούς ώστε να ληφθεί ίσως και νομοθετική πρωτοβουλία
- Νεαροί κατέστρεψαν περιουσίες στα Εξάρχεια, καίγοντας αυτοκίνητα και σπάζονταςβιτρίνες
- Μάλιστα, κατέβασαν από λεωφορείο της γραμμής τους επιβάτες και του έβαλαν φωτιά




Σε συναγερμό βρίσκεται ολόκληρη η αστυνομία στην Αθήνα και σε μεγάλες πόλεις της χώρας εν όψει της απόφασης του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πειραιά, όπου πιθανότατα την Τετάρτη θα εκδώσει την απόφασή του για το εάν θα του χορηγηθεί εκπαιδευτική άδεια, προκειμένου να παρακολουθεί τα μαθήματα στο ΤΕΙ Αθηνών.

Πάντως, ενδεικτικό του κλίματος είναι πως ο αρμόδιος εισαγγελέας στην εισήγησή του ήταν αρνητικός, αλλά η απόφαση ανήκει στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Την ίδια ώρα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με υπουργούς, προκειμένου να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την ιστορία. Μάλιστα, εξετάζεται και το ενδεχόμενο αν χρειαστεί να ληφθεί νομοθετική πρωτοβουλία σχετικά με το θέμα των σπουδών του Ρωμανού.

Την ίδια ώρα, το απόγευμα της Τρίτης πραγματοποιήθηκε πορεία συμπαράστασης στον απεργό πείνας, Νίκο Ρωμανό, η οποία όμως ολοκληρώθηκε με ειρηνικό τρόπο, αλλά στη συνέχεια μία μερίδα των γνωστών "μπαχαλάκιδων" αποφάσισαν να αναστατώσουν το κέντρο της Αθήνας, να τρομοκρατήσουν και να κάψουν περιουσίες.

Μετά το τέλος της πορείας, ξέσπασαν επεισόδια σε διάφορα σημεία στο κέντρο της Αθήνας. Αρχικά άγνωστοι προκάλεσαν υλικές ζημιές σε υποκατάστημα τράπεζας, ενώ στη συνέχεια αναποδογύρισαν ατυτοκίνητα στην οδό Κωλέττη.



ΦΩΤΟ - NEWSIT



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.