Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ! ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΗΡΥΧΘΗΚΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ, ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...

Στο νησί έχει μεταβεί κλιμάκιο της διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής, προκειμένου να συνδράμει στην αντιμετώπιση τω...


Στο νησί έχει μεταβεί κλιμάκιο της διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής, προκειμένου να συνδράμει στην αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε ο Πόρος έπειτα από την έντονη βροχόπτωση που προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε σπίτια και καταστήματα.






Στο νησί έχει μεταβεί κλιμάκιο της διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής, προκειμένου να συνδράμει στην αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων, ενώ ήδη από χθες τη νύχτα, με συντονισμό της υπεύθυνης Περιφερειακής Συμβούλου Ι. Τσούπρα, έφθασε στον Πόρο τεχνικό συνεργείο.

Επίσης, στον Πόρο βρίσκεται από το πρωί κλιμάκιο μηχανικών της Περιφέρειας, με επικεφαλής τον αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Νήσων Π. Χατζηπέρο, ενώ παράλληλα υποβλήθηκε αίτημα για οριοθέτηση της πληγείσας περιοχής και αποκατάσταση ζημιών σε κτίρια και έργα υποδομής.

Όπως φαίνεται και από τις παρακάτω φωτογραφίες του porosnews.gr, η κακοκαιρία άφησε πίσω της την απόλυτη καταστροφή, καθώς σπίτια και καταστήματα πλημμύρισαν και οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια.


Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε δεκάδες κλήσεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες περίπου εκατό σπίτια πλημμύρισαν, ενώ ακόμα περισσότερα έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές.

Επίσης, τμήματα του οδικού δικτύου και όλα τα ρέματα του νησιού έχουν κατακλυστεί από χώματα, πέτρες και διάφορα άλλα υλικά.

Με επιστολή του προς την Περιφέρεια Αττικής και τις Γενικές Γραμματείες Πολιτικής Προστασίας και Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής τα ξημερώματα της Τρίτης, ο Δήμαρχος Πόρου, Γιάννης Δημητριάδης, ζήτησε να κηρυχθεί το νησί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης...



Διαβάστε περισσότερα στο porosnews.gr






ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.