Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΟΥΤ@ΝΟΣΠΕΡΜ@Τ@ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ, "ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ" ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥ": ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΦΑΓΗ, ΑΦΗΝΙΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ.

Μετά την αιματοχυσία στη συναγωγή της Ιερουσαλήμ που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις πιστούς, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός έδωσε εντολή για ...


Μετά την αιματοχυσία στη συναγωγή της Ιερουσαλήμ που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις πιστούς, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός έδωσε εντολή για κατεδάφιση των κατοικιών των δραστών

Λίγες ώρες μετά το αιματοκύλισμα σε συναγωγή της Ιερουσαλήμ από δύο Παλαιστίνιους, οι οποίοι με όπλα, μαχαίρια και μπαλτάδες σκότωσαν τέσσερις πιστούς και τραυμάτισαν πολλούς ακόμα, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπένιαμιν Νετανιάχου δεσμεύθηκε πως η απάντηση θα είναι σκληρή.



Μετά τις δεσμεύσεις, λοιπόν, ο Νετανιάχου προχωρά σε πράξεις δίνοντας την εντολή για κατεδάφιση των σπιτιών των δύο τρομοκρατών στην συνοικία Τζαμπάλ Μουκάμπερ της Ανατολικής Ιερουσαλήμ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Haaretz ο Ισραηλινός πρωθυπουργός έπειτα από συνομιλίες με υψηλόβαθμους αξιωματούχους έδωσε την εντολή για την ισοπέδωση των σπιτιών των δραστών και κάλεσε τις αρχές να ενισχύσουν τις δυνάμεις τους κατά της τρομοκρατίας.

Στο μεταξύ, ο υπουργός Εσωτερικών του Ισραήλ, Γκιλάντ Ερντάν, δήλωσε πως θα ενεργήσει άμεσα και να αναστείλει την άδεια παραμονής στο Ισραήλ στη σύζυγο ενός εκ των δύο δραστών.
Όλα αυτά, λίγες ημέρες μετά την εντολή κατεδάφισης των σπιτιών των δραστών τρομοκρατικών επιθέσεων από τον Νετανιάχου μετά τις επιθέσεις Παλαιστινίων με αυτοκίνητα κατά πολιτών.

1 σχόλιο

  1. Ρε μπας και είναι στημένο το όλο σκηνικό;;;;; τρεις πάνω τρεις κάτω δεν χαλάει ο τραχανάς αντιθέτως η "κοινή γνώμη" που δεν νοιάζεται για τα σφαγιαζόμενα παιδάκια, με τέτοια περιστατικά......"αγανακτεί".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.