Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΣΕ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ! ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΠΥΡ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Μεγάλη επιχείρηση της ελληνικής αστυνομίας αυτή την ώρα σε Νέα Ιωνία και Μεταμόρφωση για τον εντοπισμό μοτοσυκλετιστή του οποίου ο συνεγ...


Μεγάλη επιχείρηση της ελληνικής αστυνομίας αυτή την ώρα σε Νέα Ιωνία και Μεταμόρφωση για τον εντοπισμό μοτοσυκλετιστή του οποίου ο συνεγρός πυροβόλησετην ώρα που αστυνομικοί προσπάθησαν να τους σταματήσουν για να τους κάνουν έλεγχο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsIT, λίγο μετά τις 22:30 το βράδυ του Σαββάτου, αστυνομικοί της ΔΙΑΣ εντόπισαν μοτοσυκλέτα με δύο αναβάτες να κινείται ύποπτα στην γέφυρα Αναγεννήσεως στη Νέα Ιωνία.

Ο συλληφθείς είναι Έλληνας, νεαρής ηλικίας, και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια για ανάκριση

Ο συνοδηγός της μοτοσυκλέτας, στην θέα των αστυνομικών που τους έκαναν σήμα να σταματήσουν για έλεγχο, έβγαλε ένα πιστόλι και πυροβόλησε μία φορά στον αέρα.

Τη στιγμή όμως που ο οδηγός της μοτοσυκλέτας ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγουν από το σημείο, ο συνοδηγός έπεσε με αποτέλεσμα να συλληφθεί από τους αστυνομικούς.

Αυτή την ώρα σημειώνεται μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό του οδηγού της μοτοσυκλέτας ο οποίος και διαφεύγει.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.