Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΪ: ΑΘΛΙΟΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΕΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙ...!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ... ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΚ@ΤΟΨΥΧΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ Μ...


ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ... ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΚ@ΤΟΨΥΧΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ Η ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ...

Ένταση επικράτησε νωρίτερα έξω από κατάστημα στη Θεσσαλονίκη.

Αριστεριστές που πραγματοποιούσαν διαμαρτυρία κατά της κυριακάτικης λειτουργίας των καταστημάτων, έφραξαν με τα σώματά τους την είσοδο του καταστήματος, εμποδίζοντας τους καταναλωτές να εισέλθουν σε αυτό.

Κάποιοι από τους καταναλωτές διαμαρτυρήθηκαν για την πράξη των διαδηλωτών, με αποτέλεσμα να σημειωθεί μικρής έκτασης επεισόδιο. Ένας από τους διαδηλωτές χτύπησε άγρια με γροθιές τον πολίτη που ήθελε να πραγματοποιήσει αγορές στο συγκεκριμένο κατάστημα.

Με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων τα πνεύματα ηρέμησαν.



-------------

hMbt_5 on Make A Gif, Animated Gifs

3 σχόλια

  1. an gnwrizei kaneis poios einai o ntahs as dwsei kana stoixeio..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτος ο αριστεριστης,ο μπολσεβικος,ο απατρις,ο προδοτης κλπ -που ν αγιασουν τα χερια του-κατα λαθος υπερασπιστηκε τα αιματα του Αγιου Κοσμα του Αιτωλου που κρεμαστηκε μετα απο εβραικο-τουρκικη συνεργασια. Καταλαβες ; Εσυ που τον βριζεις επειδη ειναι αριστερος τι εκανες στην πραξη για να το αιμα αυτου του Αγιου ; Τιποτα δεν εκανες. Οποτε μην τρελενεσαι αδερφε κ μπροστα στα δικαια του Χριστου κ της πατριδος μην βαζεις καμια γραμμη οταν αυτα προασπιζονται απο οποιονδηποτε. Εγινε ; Αν εισαι πραγματικος Ελληνας,πατριωτης κλπ οπως λες.
    Ο μπαρμπας ο μαγκας που πηγε να ψωνισει για τα γουστα του να κανει υπομονη κ να παει το Σαββατο να ψωνισει η οποτε αλλοτε θελει εκτος Κυριακης.
    Κατανοησες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γι'αυτό πρέπει να εξαφανιστεί αυτός ο καρκίνος των ανθρώπων... Γιατι πάει πίσω μια ήδη πονεμένη κοινωνία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.