Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΗΣ ΛΕΪΛΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗΣ... ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΑΪ ΤΟΥΣ!!!

Το απόγευμα της Δευτέρας, μετά τις ορκωμοσίες στις 17:30 του νέου υπουργού Άμυνας Νίκου Δένδια και Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα, θα πραγματοποι...

Το απόγευμα της Δευτέρας, μετά τις ορκωμοσίες στις 17:30 του νέου υπουργού Άμυνας Νίκου Δένδια και Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα, θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον Κάρολο Παπούλια, η οποία αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις 13:00.

Ο κ. Παπούλιας θα συναντηθεί την ίδια μέρα, στις 14:45 με τον Αλέξη Τσίπρα, ύστερα από αίτημα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Τη συνάντηση ζήτησε ο κ. Τσίπρας, προκειμένου να ενημερώσει τον κ. Παπούλια για τις θέσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το δημόσιο χρέος και την οικονομία γενικότερα, αλλά και για τις διεθνείς εξελίξεις.

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ τονίζουν ότι παραμένει σταθερή η θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι η χώρα πρέπει να οδηγηθεί σε εκλογές, και μια νέα κυβέρνηση, με νωπή λαϊκή εντολή να διαπραγματευθεί το πρόβλημα του χρέους. Σταθερή παραμένει επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η θέση του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.