Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ... ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: ΕΤΟΙΜΟ ΥΠΕΡΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5000 ΑΤΟΜΑ...!!!

Ο δημιουργός του μεγαλύτερου καταφύγιου στον κόσμου ονομάζεται Robert Vicino και είναι ο ιδρυτής της αίρεσης “The Vivos Group”.   Στ...

Ο δημιουργός του μεγαλύτερου καταφύγιου στον κόσμου ονομάζεται Robert Vicino και είναι ο ιδρυτής της αίρεσης “The Vivos Group”.
 
Στόχος αυτού του καταφύγιου είναι να προστατευτούν από οποιαδήποτε εξωτερική επίθεση χτυπήσει το μέρος η τον πλανήτη Γή. Αυτό το μήνυμα έθεσαν εξαρχής οι κατασκευαστές αυτής της τιτάνιας κατασκευής που ονομάζεται ARK 2.0. Βρίσκεται 130 μέτρα κάτω από την Γη σε ένα ασβεστολιθικό βουνό σε μια πόλη του Κάνσας.
 
Παλαιότερα το μέρος ανήκε στην κυβέρνηση και ήταν η τοποθεσία που είχε επιλεγεί για να κρατήσει απόρρητα τα έγγραφα και  αρχεία του Υπουργείου Αμύνης.
 
Το καταφύγιο είναι περισσότερο από 1,8 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα. Ο χώρος είναι μοναδικός και αποτελείται από μια σειρά καταφυγίων που σχηματίζουν ένα δίκτυο που μπορεί να φιλοξενήσει εκατοντάδες οικογένειες για την επιβίωση τους.  Έχει χωρητικότητα έως 5.000 άτομα που μπορούν να ζουν σε αυτό για έναν ολόκληρο χρόνο χωρίς να χρειαστεί να βγουν στην επιφάνεια.
 
Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες μπορεί να αντέξει καταστροφές όπως πόλεμο, μετεωρίτες, κ.λπ.
 






 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.