Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΕΔΡΟΣ 15ΜΕΛΟΥΣ ΣΕ ΛΥΚΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΦΑΓΕ ΑΠΟΒΟΛΗ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΟΥΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ...!!!

Το υψηλό εθνικό του φρόνημα και η μεγάλη του αγάπη για την πατρίδα του την Ελλάδα, οδήγησαν έναν μαθητή της 1ης τάξης του 2ου ΕΠΑΛ Κατε...


Το υψηλό εθνικό του φρόνημα και η μεγάλη του αγάπη για την πατρίδα του την Ελλάδα, οδήγησαν έναν μαθητή της 1ης τάξης του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης, στην αποβολή!

Το... σφάλμα του και η... αταξία του, που του στοίχισε την τιμωρία του, ήταν η να αξιώσει από τον διευθυντή του σχολείου, να υψώνεται η Ελληνική σημαία μία φορά την εβδομάδα και να ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος, όπως προβλέπεται από τον Νόμο

Ο λόγος για τον Γιώργο Δεμερτζή, ο οποίος όντας πρόεδρος του 15μελους συμβουλίου και προ της ετσιθελικής άρνησης του διευθυντή του, να κάνει δεκτό το αίτημά του, ζήτησε από τους 560 συνολικά μαθητές που φοιτούν στο συγκεκριμένο σχολείο - είναι το μεγαλύτερο της Κατερίνης, να υπογράψουν εάν θέλουν να ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος και να υψώνεται η σημαία.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν συντριπτικά υπέρ της ιδέας-αιτήματος του Γιώργου Δεμερτζή, αφού οι 530 μαθητές υπέγραψαν «ΝΑΙ», ενώ οι υπόλοιποι 30 «ΟΧΙ».



Οι 530 από τους 560 μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης είπαν μάταια «ΝΑΙ» στην έπαρση της σημαίας και στην ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου

Ο Γιώργος Δεμερτζής περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν στην ξεχωριστή αυτή ιστορία απόρροια της αγάπης του για τη σημαία και τον Εθνικό Ύμνο, είπε:

«Ζήτησα από τους μαθητές του σχολείου μου, να υπογράψουν αν θέλουν να ακούγεται ο Εθνικός μας ύμνος και να γίνεται η έπαρση της σημαίας. Υπέγραψαν οι 530 μαθητές υπέρ και οι 30 κατά, οι οποίοι είναι Έλληνες, αλλά και παιδιά διαφορετικών εθνικοτήτων. Ο αξιότιμος κύριος διευθυντής όμως έφερε αντίρρηση σε όλο αυτό, λογικά διότι δεν είναι Έλληνας και δεν συμφωνεί με την Ελληνική διαπαιδαγώγηση.

Επίσης όποιος λέει την αλήθεια απέναντι του διαστρεβλώνει τα λόγια του και του δίνει μια καλή αποβολή.

Εμένα μου έδωσε 3 ημέρες αποβολή συκοφαντώντας με ότι είμαι φασίστας, αναρχικός, ακραίος, κακός, απειλή για τη δημοκρατία και για το σχολείο! Μαζί του είναι κι άλλοι εκπαιδευτικοί και μου κάνουν πόλεμο ώστε να με διώξουν από το σχολείο τόσο εμένα αλλά και όποιον δεν υποστηρίζει τις δικές τους ιδέες και συμφέροντα».

Μετά από όλα αυτά ο Γιώργος έκανε συμβολική κατάληψη στο σχολείο χωρίς να προκαλέσει φασαρίες και φθορές, με μοναδικό σκοπό να υψώσει την Ελληνική σημαία, όπως βλέπετε στη φωτογραφία όπου εικονίζονται τα παιδιά του 15μελους συμβουλίου του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης.

eleftherologion

----------------

hMbt_5 on Make A Gif, Animated Gifs
make animated gifs like this at MakeAGif

15 σχόλια

  1. Να μάθουμε το όνομα αυτουνού να τον ξέρουμε... εαν πάμε κάπια φορά στην Κατερίνη, για να τον φτήσουμε στα μούτρα τον ανθέλληνα!!! Πρέπει να του μάθουμε τι πάει να πει Έλληνας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί είναι η Αθάνατη Ελλάδα μας :))

    Να σας χαιρόμαστε παλικάρια (αγόρια και κορίτσια) :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aγαπητε μαθητη, προεδρε του 15μελους,οταν βλέπουμε και ακουμε πρωτοβουλίες σαν τη δικη σου, που αλλωστε αξιωνεις το αυτονοητο εχουμε ελπιδες ότι δεν χαθηκαν όλα και όχι μονο αυτό αλλα και ότι η ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ ηταν και είναι αρετη των πραγματικων Ελλήνων.ΜΠΑΒΟ ΣΟΥ και των συμμαθητών σου.Οσο για το διευθυντη μαλλον φοβαται τη θεσουλα του -δε τον αδικω-...καταλαβαίνεις τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο ρε μαγκες ολοι οι ελληνες μαζι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χίλια μπράβο στα Ελληνόπουλά μας! Ίσως υπάρχει ακόμα ελπίδα να σωθεί η Ελλάδα μας. Όσον αφορά το διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς ανθελληνικά ψοφίμια είναι και τίποτε άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αντι να αποβληθεί ο δντης που δεν εφαρμόζει το νομο, αποβάλλουν το μαθητη....Που είναι ο προϊστάμενος του δντη???Κι αυτος δοσίλογος?? Πουστε ρε Κατερινιωτες , σας πηραν τα βρακιά οι φαυλοκράτες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τί άλλο θα δούμε;
    Ο διευθυντής μας κύριε Δεμερτζή ηταν αυτός που πρώτος σε όλες τις εκδηλώσεις ελεγε με όλους εμάς τον εθνικό μας ύμνο! Εσένα φυσικά δεν σε συμφέρει καν να το αναφέρεις. Επίσης ένας μαθητής δεν παίρνει αποβολή από ενα αίτημα του το οποίο απορρίφθηκε, αλλα αντιθέτως από αυθάδια κ ανεπίτρεπτες πράξεις... Μας καταντήσατε το σχολείο τσίρκο! Σαν μεγαλύτερος που είσαι απ'όλους θα μπορούσες να υπερασπιστείς τα αιτήματα σου μαζι με τα φιλαράκια σου με πολλούς άλλους τρόπους κ οχι ετσι! Καλα σου έκαναν! Μόνο να κατηγορείται ξέρετε.... Παλι καλα που τελειώσαμε το σχολείο κ γλυτώσαμε από κατι κολλημένα μυαλά σαν εσένα! Κ επειδή θα σας έρθει η περιέργεια ειμαι Ελληνίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. apo to onoma toy katalayeneis an einai ellhnas o ka8hgiths... (kati apo ksan8h meria kanei) oxi pos h ksan8h fteei se kati alla aytos 8a h8ela na ma8w pos spoudase k me pia prooptikhh... k spoudazei tora ta ellhnopoyla mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βρε βρωμιαρικο Ανθελληνακι το να σηκωνεις την Ελληνικη σημαια γινεσαι τσιρκο?γαμω το σπιτι σου ολο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΘΗΤΗ,ΠΟΥ -ΟΠΩΣ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ-ΔΙΕΠΕΤΑΙ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΑΝΤΕΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ,ΑΠΟ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ ,ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΓΕΛΟΙΟ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ,ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΕΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ 560 ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ!!!ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. προφανώς ο μαθητής μην αντέχοντας την ευθύνη της αποβολής του, προσέφυγε αρχικά στο διαδίκτυο (που τόσο καλά ξέρει να χρησιμοποιεί, όπως το κάθε παιδί της ηλικίας του), εξαπολύοντας ύβρεις προς πάσα κατεύθυνση και στη συνέχεια στα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης... Φτάνουμε στο ευαίσθητο σημείο, που ακούει ο κάθε φουκαράς την "σπουδαία" είδηση κι αρχίζει και τρέχει, ενώ φιλεθνικά ξυπνητήρια χτυπούν εντός του και σπεύδει να συμμετέχει στη δημόσια διαπόμπευση... Απ τη μια ευτυχώς που έχουμε κι εσάς και γελάμε καμιά φορά με τα χάλια σας, αλλά απ την άλλη έχουμε πάλι εσάς που τρώτε αμάσητο ότι σας σερβίρουν, κάτω από μανδύες και πίσω από μάσκες και μεθαύριο θα πάτε να ψηφίσετε κιόλας, για να απαλλάξετε τον τόπο από τα λαμόγια, κι αυτό με ανησυχεί περισσότερο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μηδενί δίκην δικάσης, πριν αμφοίν μύθον ακούσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ο μαθητής είναι ολόσοστος μπράβο του....όσο για αυτούς που βρίζουν την Κατερίνη να βρίσουν πρώτα την πόλη τους και την Κατερίνη να την αφίσουν στην ησιχία της

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.