Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ @ΡΧΙΔ@ΚΙ ΤΟΝ ΚΑΤΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΛΟΥΖΑ ΤΟΥ UCK...;;; ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΣΕ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΣΩΘΗΚΕ "ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΙΑ" ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ....

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΡΕ ΚΟΡΟΪΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ...;;; ΕΙΝΑΙ "ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ", Η ΣΗΜΑΙΑ  ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ... Έ...


ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΡΕ ΚΟΡΟΪΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ...;;; ΕΙΝΑΙ "ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ", Η ΣΗΜΑΙΑ  ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ...
Ένα βίντεο που ανέβηκε σε προφίλ στο facebook, το οποίο φέρει το όνομα του ποδοσφαιριστή Εργκους Κάτσε, δείχνει πώς "σώθηκε" η σημαία με τη μεγάλη Αλβανία χθες στο Βελιγράδι, στον αγώνα Σερβία-Αλβανία.
Ο μέσος του ΠΑΟΚ ήταν παρών στον αγώνα που δεν τελείωσε ποτέ και στην εν λόγω σελίδα ανέβηκε το εξής μήνυμα, μαζί με το παρακάτω βίντεο: «Εδώ, το προσωπικό της ομάδας προστατεύει την εθνική σημαία. Βάλτε το βίντεο όλοι στο προφίλ σας. Είμαστε ένα».
Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι στη συγκεκριμένη σελίδα, είχε αναρτηθεί η φωτογραφία με τον Κάτσε να φορά μπλουζάκι του UCK, που προκάλεσε σάλο.  Στη σελίδα διευκρινίζεται ότι «η σελίδα δεν έχει καμιά σχέση με τον ΙΔΙΟ ΤΟΝ ERGYS KACE. Η σελίδα διαχειρίζεται απο απλούς φιλάθλους του ΠΑΟΚ και FANS/συμπατριώτες του ίδιου του ΚΑΤΣΕ».
Δείτε το βίντεο.
ENIKOS.GR

3 σχόλια

  1. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ !?? ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΑΞΕΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ , ΓΙΑΥΤΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΟΕΙΔΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΖΟ.ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΕΡΝΤΟΓΑ ΚΑΙ ΝΤΑΒΟΥΤΑ.!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ !?? ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΑΞΕΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ , ΓΙΑΥΤΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΟΕΙΔΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΖΟ.ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΕΡΝΤΟΓΑ ΚΑΙ ΝΤΑΒΟΥΤΑ.!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να τα δουν αυτοι που τους πληρωνουν.αρτον και θεαματα στους υπαναπτυκτους του νεαντερνταλ !!!τα κολιεδακια θα τα δωσουμε μετα αλλα αφου ειναι τοσο αλβαναραδες γιατι δεν μενουν στο τοπο τους????κατσε εκει ρε ΚΑΤΣΕΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.