Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΓΑΜΩΤΟ! ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΒΟΥΜΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΕΚΡΟΙ"!!! ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ!

Άσχημες μνήμες ξυπνούν οι νέες αποκαλύψεις για τη συντριβή της πτήσης 447 της Air France στον Ατλαντικό ωκεανό, η οποία στοίχησε τη ζωή ...

Άσχημες μνήμες ξυπνούν οι νέες αποκαλύψεις για τη συντριβή της πτήσης 447 της Air France στον Ατλαντικό ωκεανό, η οποία στοίχησε τη ζωή 228 ανθρώπων, πριν από πέντε χρόνια.
Ήταν 1η Ιουνίου του 2009 όταν το αεροπλάνο απογειώθηκε από το Ρίο Ντε Τζανέιρο με προορισμό το Παρίσι.Δεν έφτασε όμως ποτέ… καθώς ήλθε αντιμέτωπο με μια τρομερή καταιγίδα και συνετρίβη!
air-france-syntrivi2.jpg
Στο φως της δημοσιότητας ήλθαν για πρώτη φορά οι διάλογοι των πιλότων αλλά και νέα στοιχεία.
Σύμφωνα λοιπόν με τα νέα στοιχεία ο πιο έμπειρος από τους πιλότους που ήταν στο αεροπλάνο, ο 58χρονος Μαρκ Ντιμπουά, αποφάσισε να πάει για ύπνο και να αφήσει «στο πόδι» του, έναν νεαρό πιλότο. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι ο έμπειρος κυβερνήτης γνώριζε ότι η πτήση θα συναντούσε καταιγίδα!
air-france-syntrivi3.jpg
Ο επικεφαλής των ερευνών, μάλιστα, ανέφερε ότι αν είχε πάει για ύπνο 15 λεπτά αργότερα ίσως τα πράγματα να μην είχαν αυτή τη τραγική κατάληξη. Την ώρα που το αεροπλάνο έχανε ύψος μόνο ο ένας πιλότος, βρισκόταν στο πιλοτήριο, καθώς οι άλλοι δυο κοιμούνταν.
air-france-syntrivi4.jpg
Ο 58χρονος «μπούκαρε» στο πιλοτήριο πανικόβλητος, μόλις 1 λεπτό και 38 δευτερόλεπτα αφού οι σωλήνες μέτρησης της ταχύτητας του αεροσκάφους είχαν χαλάσει. Την στιγμή εκείνη ακούγεται ο 37χρονος πιλότος, Ντέιβιντ Ρόμπερτ να λέει: « Γαμώτ@, θα συντριβούμε! Δεν είναι αλήθεια! Τι συμβαίνει;». Μετά από λίγα λεπτά ακούγεται μια ακόμη φωνή να ουρλιάζει: «Είμαστε νεκροί»!
air-france-syntrivi5.jpg
Να σας υπενθυμίζουμε ότι ακόμη είναι πολλά τα ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα, ενώ χρειάστηκαν πέντε μέρες για να βρεθούν τα συντρίμμια του μοιραίου αεροπλάνου και δυο χρόνια για να ανασυρθούν από τον ωκεανό οι σοροί των θυμάτων.
air-france-syntrivi-660.jpg

http://www.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.